Χωρίς Κώστα Αντετοκούνμπο στο Μουντομπάσκετ, ανακοίνωσε 14αδα ο Ιτούδης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών στο Μουντομπάσκετ με την Εθνική Ελλάδας, καθώς μετά τον αδερφό του Γιάννη τέθηκε οριστικά εκτός και από την …. οικογένεια μόνο ο Θανάσης θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Η τελευταία εκτίμηση των γιατρών που τον παρακολουθούσαν τον Κώστα Αντετοκούνμπο όλο το διάστημα της εντατικής προσπάθειας που έκανε, ακολουθώντας ταυτόχρονα πρόγραμμα αποθεραπείας και ατομικής εκγύμνασης, ήταν ότι δεν προλαβαίνει να είναι στην επιθυμητή κατάσταση τις ημέρες της διοργάνωσης.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν ο παίκτης από τους 15 που συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα της προετοιμασίας, ο οποίος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή για το Αμπου Ντάμπι και το σημαντικό τουρνουά προετοιμασίας με αντιπάλους τις ΗΠΑ (18/8) και Γερμανία (19/8).

Από τους 14 παίκτες που ανακοίνωσε ο Δημήτρης Ιτούδης με το τέλος της σημερινής (13/8) προπόνησης της Εθνικής Ανδρών στο ΟΑΚΑ, θα προκύψει η τελική 12άδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι 14 παίκτες είναι οι: Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Τόμας Ουόκαπ, Γιώργος Τσαλμπούρης και Μανώλης Χατζηδάκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.