Στις 2 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η τελετή αναγόρευσης του Νίκου Γκάλη σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου αλλά είχε αναβληθεί λόγω του εθνικού πένθους για την τραγωδία των Τεμπών.
Η τελετή αναγόρευσης, με την οποία ο Νίκος Γκάλης τιμάται για την εξαιρετική προσφορά του στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, καθώς και για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην κοινωνία, θα γίνει στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ.
«Η μέχρι σήμερα σεμνή και ταπεινή συμπεριφορά ενός τόσο προβεβλημένου ανθρώπου, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και καθορίζει τη διαφορά μεταξύ του πρόσκαιρου και του διαχρονικού. Ο Νίκος Γκάλης, σε κάθε ευκαιρία, δείχνει την κοινωνικά υπεύθυνη στάση του απέναντι στα καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας και της πόλης όπου ζει και συνεχίζει να προσφέρει όποτε του ζητηθεί», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΑΠΘ.

















