Με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ενώσεων για τις μικτές αγοριών και κοριτσιών της ΕΣΚΑΘ.
Οι αγώνες διεξήχθησαν το Σάββατο 22/2 στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο την τυπικά γηπεδούχο ΕΚΑΣΑΜΑΘ (Ένωση Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης).
Τα αγόρια πάλεψαν, αλλά δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με σκορ 66-48, αντιθέτως τα κορίτσια επιδεικνύοντας θέληση και μαχητικότητα πέτυχαν μια σπουδαία νίκη με σκορ 54-68 και βρίσκονται πλέον στην 1η θέση της βαθμολογίας μαζί με την ΕΚΑΣΘ/ΕΚΑΣΧ (Μικτή Ενώσεων Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής), την οποία θα αντιμετωπίσει στα μέσα Μαρτίου στην Λάρισα με στόχο την κατάκτηση της 1ης θέσης.
Αποτελέσματα
ΕΚΑΣΑΜΑΘ-ΕΣΚΑΘ (Αγόρια) 66-48
ΕΚΑΣΑΜΑΘ-ΕΣΚΑΘ (Κορίτσια) 54-68
Συνθέσεις
ΕΣΚΑΘ Αγόρια (Γιασάρης-Σταυρόπουλος): Τριανταφυλλίδης, Τσιμέας, Ζαρογιάννης, Τζίκας, Νικολακούλης, Θεοχάρης Τ., Μανιάς, Καρινάκης, Ραπτόπουλος, Χαρούλης, Μύτιλης, Θεοχάρης Ο.
ΕΣΚΑΘ Κορίτσια (Αραπατσάνη): Γκατζηρούλη, Παπάι, Σδρόλια, Σελιτσανιώτη, Παπαχρήστου, Πολύζου, Βλαχούλη, Κολοβού, Μάρκου, Πατσέα, Φακή, Γκαλμπογκίνη.


















