Γ. Βασιλειάδης: Κοντά στην Εθνική στα καλά και τα άσχημα

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ γνώρισε έναν αποκλεισμό που δεν άξιζε χθες απέναντι στη Ρωσία, καθώς στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν υπέρτερη της αντιπάλου της.

Ο στόχος του μεταλλίου χάθηκε, όμως η αθλητική ηγεσία θα εξακολουθήσει να στηρίζει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, τόσο στα καλά όσο και στα άσχημα, όπως υπογράμμισε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

O πολιτικός προϊστάμενος του ελληνικού Αθλητισμού υποδέχθηκε την Εθνική στο αεροδρόμιο της Αθήνας και με τα λόγια του προσπάθησε να εμψυχώσει τους διεθνείς.

«Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα. Αν είχαν μπει κάποια σημαντικά καλάθια, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Παραμένουμε κοντά στην Εθνική ομάδα και στα καλά και στα άσχημα. Να προχωράμε με το κεφάλι ψηλά. Δεν αποκλειστήκαμε επειδή ήμασταν χάλια», τόνισε ο κ. Βασιλειάδης.

«Το σημαντικό είναι να συνεχίζεις. Να σηκώνεσαι όταν πέφτεις. Η Εθνική ομάδα μπάσκετ είναι η επίσημη αγαπημένη των Ελλήνων. Τα παιδιά είναι στενοχωρημένα που δεν ήρθε η διάκριση, αλλά το σημαντικό είναι να προχωράνε. Δώσαμε έναν μεγάλο αγώνα. Να έχουν τα παιδιά την υγεία τους και να κυλήσει μια όμορφη αθλητική χρονιά», συμπλήρωσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.