Ψήλωσε με Χαρχαρή η Agria B.C.

Τον ύψους 2.10 σέντερ Θωμά Χαρχαρή απέκτησε η Agria B.C., ο οποίος προέρχεται από μία χρονιά γεμάτη εμπειρίες στη Γ’ Εθνική με τον Ολυμπιακό Βόλου, την πρώτη του σε εθνική κατηγορία. Ο Χαρχαρής είναι ο τέταρτος παίκτης που αποκτά η ομάδα του Γιώργου Βλιώρα, αφού είχαν προηγηθεί ο Γιώργος Ίλτσογλου, που επίσης ήταν πέρσι στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού, ο Στέφανος Διγενής, που άφησε τη Νίκη Βόλου μετά από δύο χρονιές σε Γ’ και Β’ Εθνική, και ο Βασίλης Παλάσκας, που τελευταία ομάδα ήταν ο Αιολικός.

Στην ανακοίνωση της Agria B.C. για τον Θωμά Χαρχαρή αναφέρεται: «Η AGRIA B. C. καλωσορίζει τον καλαθοσφαιριστή Θωμά Χαρχαρή. Ο Θωμάς έχει ύψος 2,10μ και αγωνίστηκε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Γ ‘Εθνικής με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου. Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία».

Επίσης να τονιστεί ότι ανανέωσαν οι Καλογερόπουλος, Μητρουλάς, Κοψιαλής, Ρόσσιος, Καραθάνος, Μαλαματίνης, κάτι που σημαίνει ότι η Agria B.C. δημιουργεί ένα πολύ δυνατό ρόστερ, που δεν μπορεί παρά να θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.