Σπανούλης για Κόμπι: «Ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μπορεί εδώ και έναν χρόνο να μην βρίσκεται στη ζωή, όμως ο Κόμπι Μπράιαντ θα μείνει στις καρδιές και στο μυαλό όλων μας για αυτά που πρόσφερε στο μπάσκετ, σύμφωνα με όσα είπε σε δηλώσεις του ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Έλληνας γκαρντ, είναι ακόμα συγκλονισμένος από τον χαμό του Αμερικανού σούπερ σταρ και της κόρης του, ενώ κατά την δική του άποψη θα είναι για πάντα ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών.

Αναλυτικά όσα είπε στα κανάλια novasports:

«Είναι κάτι που μας συγκλόνισε όλους, είναι πολύ λυπηρό πέρασε ένας χρόνος από τότε που έγινε αυτό το τραγικό συμβάν, ο θεός να έχει καλά την οικογένεια του , την γυναίκα, τα παιδιά του.

Είναι θλιβερό, ο Κόμπι ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών και πάντα θα μείνει στις καρδιές και στο μυαλό όλων μας για αυτά που πρόσφερε στο μπάσκετ.

Είναι πραγματικά μια μεγάλη τραγωδία η οποία δεν χωνεύεται εύκολα».

Sportfm.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.