Bενέτης: «Έχει πρόταση η Ένωση για έναν ενιαίο όμιλο»

Οι διεργασίες για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών του ελληνικού πρωταθλήματος έχουν κρατήσει αρκετό καιρό, με τη Νίκη Βόλου να περιμένει τις εξελίξεις και να ελπίζει…

Ωστόσο, για τις θέσεις των «κυανόλευκων» μίλησε και πάλι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη, Βασίλης Βενέτης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις («Classico», Βόλος 9.86),  επαναλαμβάνοντας ότι οι «κυανόλευκοι» θέλουν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ανάλογες ομάδες. Τόνισε δε ότι η Νίκη συμφωνούσε στη βάση της πρότασης του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά όχι και στην κατανομή των εσόδων ανάμεσα σε ομάδες της Super League 2 και της Football League. «Δέκα ομάδες θα έπαιρναν το 60% και οι υπόλοιπες 24 το 40%. Έτσι προκύπτει χαώδης διαφορά στα έσοδα άρα και μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα». Ανέφερε ο κ. Βενέτης.

Όσον αφορά την Ένωση SL2-FL, o αντιπρόεδρος της Νίκης Βόλου σημείωσε πώς ήδη έχει αποφασιστεί η κατάθεση πρότασης για έναν ενιαίο όμιλο 16 ομάδων με την πρόταση για δύο ομίλους να μην περνά, αφού στην τελευταία συνεδρίαση δεν συγκέντρωσε τα 3/4 των ψήφων που απαιτούνται. Υπογράμμισε κατηγορηματικά ότι ο επικεφαλής της Ένωσης, Λεωνίδας Λεουτσάκος έχει την πρόταση στα χέρια του και αυτή οφείλει να υποστηρίξει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.