Μπαίνει κανονικά ο Ντινιωτάκης, αμφίβολος λόγω … μπλε κάρτας ο Μακενγκό

Μετά και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Θοδωρή Παπαδόπουλου έχουν κατατεθεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΠΣΘ και αναμένεται η έκδοση και του δικού του δελτίου.

Πάντως εκτός των τριών παικτών που θα χρειαστεί από αρχές Σεπτέμβρη να κάνουν επανεγγραφή δελτίου και είναι ήδη γνωστοί απόντες από τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος την προσεχή Κυριακή στην Πτολεμαΐδα κόντρα στον Μακεδονικό Φούφας , δηλαδή οι Αποστολίδης, Τσεμπερίδης, Κέρι, Τζιώρας (ο τελευταίος έτσι κι αλλιώς δε θα έπαιζε, αφού είναι ανέτοιμος), αμφίβολος είναι και ο Μακενγκό. Κι αυτό γιατί η μπλε κάρτα αναμένεται από τη σλοβενική ομοσπονδία εντός των επόμενων ημερών.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της Νίκης Βόλου έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της προσεχούς Κυριακής. Αυτοί είναι οι εξής 20: Κώστας Παπαδόπουλος, Τασιάς, Καντούτσης, Καρτσαμπάς, Μετούσι, Παπαδήμας, Λάιος, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Μέτσε, Ιορδανίδης, Σιώμος, Κουτσούκης, Δωματάς, Ντινιωτάκης, Ματθαίου, Βουρδάκης,  Χριστίδης, Φάμπιο Ταβάρες, Βουκομάνοβιτς, Αναστασίου.

Στα αγωνιστικά την Τρίτη η Νίκη είχε ρεπό και από σήμερα Τετάρτη το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές ξαναμπαίνουν στο γήπεδο.

Ο μόνος παίκτης που δεν έκανε ρεπό ήταν ο Γιάννης Ντινιωτάκης, που λόγω του μικροτραυματισμού του από το φιλικό με τον Σαρακηνό πριν την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας έχει χάσει έδαφος και ακολούθησε την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα, ενώ από σήμερα Τετάρτη θα μπει κανονικά στους ρυθμούς των υπολοίπων και λογικά θα είναι στην αποστολή για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.