Μπέος: Πόσους ακόμη θα καταστρέψει ο Ηρακλής;

Καυστικός παρουσιάστηκε ο Αχιλλέας Μπέος κατά των οπαδών του Ηρακλή, θεωρώντας τους υπαίτιους για την κατρακύλα της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας του Βόλου μίλησε την Τρίτη (11/6) στο Arena Fm για το τι συζητήθηκε μεταξύ εκείνου και του Τομ Παπαδόπουλου.

«Δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία με τον Ηρακλή για την αγορά του ΑΦΜ. Υπήρχε μια συνάντηση με τον κ. Παπαδόπουλο, τον οποίο και δεν ήξερα, αλλά μου τον γνώρισε ένας κοινός μας φίλος από τις ΗΠΑ. Του ξεκαθάρισα από την πρώτη στιγμή, ότι δεν πρέπει να μπούμε σε λεπτομέρειες, γιατί δεν τίθεται θέμα ο Βόλος να φύγει από την πόλη.

Εκεί τελείωσαν όλα. Εγώ, αν ήμουν από την αντίθετη πλευρά, θα τον έπαιρνα τον Βόλο. Το πότε όμως θα τον έπαιρνα, είναι άλλο θέμα. Τώρα όμως, δεν μπορεί να φύγει από τον Βόλο η ομάδα. Σε 8-9 μήνες δεν ξέρω», είπε αρχικά ο δήμαρχος Βόλου στον ARENAFM και εν συνεχεία αναφέρθηκε στον Ηρακλή:

«Πόσους ακόμη θα καταστρέψει, όμως, ο Ηρακλής; Πόσα ΑΦΜ θα κάψει ακόμη; Εγώ τον υπηρέτησα για 40 ημέρες τον Ηρακλή, έδωσα και 150.000 ευρώ, είναι μεγάλη ομάδα, αλλά το θέμα δεν είναι αν αγοράσει ένα ΑΦΜ τώρα ή έρθει ένας επιχειρηματίας. Πρέπει να βάλει στέρεες βάσεις, να κοιτάξει μπροστά. Δεν μπορεί μια μερίδα ατόμων να προσπαθεί να περάσει το δικό της μήνυμα και να διώχνουν μαζί και τους υγιείς φιλάθλους. Αν ήμουν πρόεδρος του Ηρακλή, εγώ δε θα τους επέτρεπα να είναι καν στο γήπεδο».

Μετά σχολίασε πως «στον β’ Γύρο του πρωταθλήματος είδα ένα αδιάφορο ματς στο Καυτανζόγλειο. Αυτό δεν το είχα ξανασυναντήσει. Είχε 500 άτομα στο γήπεδο, τα 400 βρίζανε. Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε λάθη, εγώ όμως διαπίστωσα ότι είναι αγνός άνθρωπος, επιχειρηματίας. Ο Ηρακλής πρέπει να βρει έναν άνθρωπο που γνωρίζει το αντικείμενο, και να τον οδηγήσει και πάλι εκεί που ανήκει. Μέχρι τη Β’ Εθνική, ο Ηρακλής είναι αυτοδύναμος, δε χρειάζεται κανέναν φοβερό επενδυτή άλλωστε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.