Μπέος στο Ελικοδρόμιο: Προσέξτε μη βγάλετε κάνα χέρι από το χειροκρότημα

Δεν άρεσε στον δήμαρχο το χλιαρό χειροκρότημα στην ομιλία του

Έπεσε σήμερα Τετάρτη (1/8) η αυλαία του φετινού Ανεπίσημου Πρωταθλήματος μπάσκετ, που γίνεται στο Ελικοδρόμειο της Νέας Ιωνίας για πάνω από 30 χρόνια.

Το παρών στον τελικό της κατηγορίας των επίσημων Αθλητών έδωσε και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος πριν κάνει τις απονομές, κλήθηκε να απευθύνει έναν χαιρετισμό προς τους φιλάθλους και τους αθλητές.

Ωστόσο, δεν του άρεσε το γεγονός ότι στην αναγγελία του ονόματός του από τον αντιπρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, Μιχάλη Καπουρνιώτη, ακούστηκε ένα πολύ χλιαρό χειροκρότημα από τη μειοψηφία των παρευρισκομένων και αντέδρασε: «Προσέξτε κάποιοι μη βγάλετε κάνα χέρι από το χειροκρότημα. Είτε δε με γουστάρετε είτε με γουστάρετε είμαι ο δήμαρχος της πόλης», ήταν το σχόλιό του. Στη συνέχεια είπε ότι, αν κατέβαζε ομάδα φέτος, όπως πέρσι, θα έπαιρνε την πρώτη θέση, αλλά θέλησε να την πάρει κάποια άλλη ομάδα, ενώ επισήμανε ότι του χρόνου είτε είναι δήμαρχος είτε δεν είναι θα αγωνιστεί στο ανεπίσημο.

Να σημειωθεί ότι σχολιάστηκε στα πηγαδάκια που στήθηκαν στο Ελικοδρόμιο το γεγονός ότι στις βραβεύσεις που έγιναν, δεν είχε προβλεφθεί να τιμηθεί κάποιος από την μπασκετική Νίκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.