Μπέος: “Συζητώ την αγορά μετοχών, αλλά όχι τη μεταφορά του ΝΠΣ από τον Βόλο”

Έγινε την Τετάρτη (3/7) στον Βόλο η συνάντηση ανάμεσα σε αντιπροσωπεία του «Γηραιού» με τον Αχιλλέα Μπέο.

Ο Ηρακλής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, ενημερώνοντας σχετικά: «Στη σημερινή συνάντηση με τον κ. Αχιλλέα Μπέο, η πενταμελής επιτροπή που εκπροσωπούσε τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, αφού άκουσε τους όρους και τις προτάσεις του κ. Μπέου, που έχουν πράγματι ενδιαφέρον, (η επιτροπή) επιφυλάχτηκε να απαντήσει, πολύ σύντομα, τις επόμενες μέρες».

Σε δική του επίσημη δήλωση ο  δήμαρχος Βόλου ανέφερε τα εξής: «Σήμερα, μετά από μεσολάβηση του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και φίλου Τομ Παπαδόπουλου και προγραμματισμένο ραντεβού, δέχθηκα στο γραφείο μου επίσκεψη ομάδας επιχειρηματιών, με επικεφαλής τον κ. Ηλία Θεοδωρίδη, που σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα, που μου εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για αγορά των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ και μεταφοράς της στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Ηρακλή.

Για μια ακόμη φορά τους ξεκαθάρισα πως σε ό,τι αφορά το επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ (αγορά μετοχών κλπ) υπάρχει περιθώριο συζητήσεων, σε ό,τι όμως αφορά τη μεταφορά της ομάδας από τον Βόλο δεν υπάρχει έδαφος για περαιτέρω συζητήσεις.

Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ τους ξεκαθάρισα παραμένει στην πόλη του Βόλου και θα την εκπροσωπήσει στη SuperLeague 1 και τους ευχήθηκα κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους για τη διάσωση του ιστορικού Ηρακλή».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.