Bεργέτης: «Ασχέτως κατηγορίας…»

Πριν από την ομιλία του προς τον κόσμο στη χθεσινή ενημερωτική εκδήλωση της Νίκης Βόλου, ο Στάικος Βεργέτης είχε κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, όπου και παραδέχθηκε ότι η συμφωνία με τη διοίκηση για την παραμονή του στην ομάδα έχει επιτευχθεί εδώ και αρκετές ημέρες, οπότε προχωρά ο σχεδιασμός.

Σχεδιασμός όμως για ποια κατηγορία; «Όλα τα ακούσματα που έχω αφορούν τη Super League 2 αλλά μένει να αποφασιστεί 100%. Και οι διοικούντες και εγώ κινούμαστε για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, και λιθαράκι λιθαράκι με σταθερά βήματα ένα γερό οικοδόμημα. Αυτό δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με την κατηγορία αλλά για τη δημιουργία ενός σύγχρονου club που θα σέρνει πίσω του όλον τον βολιώτικο λαό και όλα τα παιδιά που αργότερα θα πονηρεύονται να γίνουν πόδοσφαιριστές. Είναι ένας οργανισμός ζωντανός που θα έχει υγεία και με σταθερά βήματα ν’ ανέβει βουνά!» τόνισε ο προπονητής της Νίκης Βόλου.

Παράλληλα, σημείωσε ότι ήδη προετοιμάζεται το ρόστερ, με ποδοσφαιριστές από το ήδη υπάρχον υλικό και με μεταγραφές, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο κομμάτι της ακαδημίας. «Την Τετάρτη έχουμε το camp στο «Παντελής Μαγουλάς» για παιδιά 11-12 ετών, και Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή τα πρωινά θα γίνει ένα κάλεσμα στο βολιώτικο στοιχείο να δείξει τις δυνατότητές του και που θα μπορεί να απαρτίσει την Κ19. Είναι μία κίνηση που πρέπει να γίνει με τη δημιουργία μίας δυνατής Κ19, έχοντας κι εγώ τη διάθεση να παρακολουθώ τα παιδιά και να τα προπονώ πολλές φορές, να βλέπω τους αγώνες και κάποια από αυτά να τα φέρνω στην πρώτη ομάδα για να τα αξιολογούμε σωστά» δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης.

Έχει τις δυνάμεις για διττό ρόλο όμως ο προπονητής της Νίκης; «Γι’ αυτό βρίσκουμε σωστούς συνεργάτες και από εδώ» ήταν η απάντησή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.