Μπίλης: «Ο πρόεδρος θα κάνει τη μεταγραφική υπέρβαση»

Ότι θα γίνει η υπέρβαση στις μεταγραφές από τον πρόεδρο Θ. Τζήμα επισήμανε στις δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ο προπονητής της Νίκης, Λ.Μπίλης, που ανέφερε: «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ και έχουμε τον κόσμο με το μέρος μας και που ξαναξεκινάμε φέτος με ελπίδες και με μεγάλη σιγουριά ότι η Νίκη βαδίζει σε ένα μονοπάτι σίγουρο και μόνο επιτυχίες μπορεί να περιμένει. Δε γίνονται έργα μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά σε υποδομές και για το μέλλον κι αυτό μας κάνει να νιώθουμε πιο ισχυροί και ότι έχουμε καλύτερες βάσεις και μέσα από τις ακαδημίες μας συνεχώς θα βγάζουμε και καινούργιους παίκτες. Είδατε ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο ο πρόεδρος σ’ αυτό το κομμάτι.

Όσον αφορά το ρόστερ, η διαφορά σε σχέση με πέρσι είναι ότι έχει ολοκληρωθεί σχεδόν κατά 95%. Περιμέναμε τρία παιδιά, ο ένας ήταν ο τερματοφύλακας και απομένουν δύο, που πρέπει να είναι παιδιά που θα κάνουν τη διαφορά. Έχουμε κλείσει μ’ αυτά τα παιδιά, αλλά δεν πάρεις την ελευθέρας δεν μπορεί να είσαι ποτέ σίγουρος. Πρέπει να κάνουμε μερικές μέρες υπομονή. Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος και μ’ αυτά τα παιδιά που ήδη υπάρχουν και σαφώς ο πρόεδρος έχει τη θέληση να κάνει τη υπέρβαση και θα την κάνει. Από κει και πέρα δε θέλω να λέω κάτι, θα ανακοινωθούν με τον τρόπο που πρέπει. Πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και στα ΜΜΕ για τη βοήθειά τους και πάλι θα σας πω ότι έχω πολύ μεγάλη πίστη σ’ αυτήν την ομάδα κι όχι μόνο στους ποδοσφαιριστές, δηλαδή τη διοικούσα επιτροπή, τους φιλάθλους, τα ΜΜΕ κι είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

Πιο μπροστά μιλώντας προς τους φιλάθλους ο 48χρονος τεχνικός υπογράμμισε: «Η Νίκη από τότε που γεννήθηκε έχει μάθει στα δύσκολα. Από τότε που οι αθλητές φόρεσαν το σήμα της Νίκης έχουν μάθει να ματώνουν και να παλεύουν. Πιστοί στα ιδανικά, που μας έχουν κληρονομήσει. Μ’ αυτήν την ομάδα και μ’ αυτόν τον κόσμο δε φοβόμαστε τίποτα και κανέναν. Μέσα στις τέσσερις γραμμές θα αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι, πιο τίμιοι, πιο ηθικοί και στο τέλος νικητές».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.