Μπλατ: 100% με την απόφαση της ομάδας

Την απόφαση της διοίκησης για την αποχώρηση του Ολυμπιακού από το ΟΑΚΑ στηρίζει απόλυτα ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Τουρκία, όπου αύριο το βράδυ (21/02, 19:30) θα διεξαχθεί το πολύ κρίσιμο ματς με την Αναντολού Εφές για την 23η αγωνιστική της Euroleague, αναφέρθηκε αφενός στη δυσκολία που θα έχει για την ομάδα του η συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ αφετέρου τάχθηκε υπέρ της απόφασης των ιδιοκτητών της ΚΑΕ στο ντέρμπι της ημιτελικής σειράς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

«Νομίζω ότι είχαμε μία πολύ καλή εβδομάδα προπονήσεων», είπε στις πρώτες του κουβέντες ο Μπλατ και συνέχισε: «Οι παίκτες μας ήταν πνευματικά συγκεντρωμένοι. σταθεροί και ανυπομονούμε για ένα καλό παιχνίδι κόντρα στην Εφές.

Πάντα η άμυνα είναι σημαντική. Μέχρι πριν μερικά παιχνίδια ήμασταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα αμυντικά στην Euroleague αν θέλετε να μιλήσουμε για στατιστικά. Στα τελευταία έχουμε πέσει στην άμυνα αλλά και σε άλλες κατηγορίες. Δουλέψαμε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα και σίγουρα αύριο (21/2) θα είνα σημαντικό στοιχείο το αμυντικό μας προφίλ».

Όσον αφορά την αποχώρηση από το ΟΑΚΑ σχολίασε: «Όταν υπάρχουν ζητήματα δικαιοσύνης, ηθικής και ειλικρίνειας έχουμε στιγμές απελπισίας που απαιτούν ακραία μέτρα. Η ομάδα μας πήρε μία απόφαση, έκανε κάποια πράγματα και όπως είπα είμαι 100% μαζί της.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.