Μπλατ: Δε γνωρίζω πόσο καιρό θα μείνει εκτός ο Σπανούλης

Ο χρόνος επιστροφής του Βασίλη Σπανούλη στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού δεν μπορεί ακόμη να προσδιοριστεί, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπλατ.

Ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ, για την 27η αγωνιστική της Euroleague, ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στις προπονήσεις ο αρχηγός της ομάδας.

Για το ματς με τους Βαυαρούς τόνισε: «Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αγώνα και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και οφείλουμε να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Είναι σημαντικό να έχουμε συνέπεια και στις δύο πλευρές του παρκέ, κάτι που δεν είχαμε στα προηγούμενα ματς», είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε:

«Το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, πρόκειται για ομάδα με εμπειρία, καλό σουτ και θα πρέπει να ανταποκριθούμε στην πρόκληση.»

Όσον αφορά το διάστημα απουσίας του Σπανούλη, ο Μπλατ επισήμανε: «Είναι άγνωστο πόσο θα μείνει εκτός ο Σπανούλης. Πρόκειται για ένα δύσκολο τραυματισμό, δεν ξέρω ακριβώς πόσο θα τον κρατήσει εκτός, αλλά ξέρω τον Βασίλη και θα κάνει το παν να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο παρκέ.

Η απουσία του Βασίλη και του Στρέλνιεκς βάζει πίεση τους υπόλοιπους παίκτες. Πρέπει να κάνουν step up, πρέπει να αναταποκριθούν.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.