Μπλατ: «Με εξοργίζουν οι απολύσεις προπονητών στην Euroleague»

«Πέταξε» για την Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός, όπου αύριο Πέμπτη (24/01) θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο της Euroleague, Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της regular season.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ντέβιντ Μπλατ, επισήμανε ότι η ομάδα είναι πανέτοιμη για τον αγώνα με τους Τούρκους, ενώ με αφορμή την απομάκρυνση του Γιώργου Μπαρτζώκα από την Κίμκι, εξέφρασε για μία ακόμη φορά την πλήρη αντίθεσή του με τις απολύσεις προπονητών στην Euroleague.

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Κωνσταντινούπολη, ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Η Φενέρ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Διατηρούν πολλά χρόνια τον ίδιο κορμό και διαθέτει όλα όσα χρειάζεται για να έχει διάρκεια.

Εμείς είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε μία ανταγωνιστική εμφάνιση και να πάρουμε κάτι καλό. Φυσικά και είμαστε έτοιμοι. Είμαστε μία ομάδα που εφαρμόζουμε διαφορετικά συστήματα. Θα είμαστε πανέτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».

Για τις «μάχες» με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς επισήμανε: «Έχουμε πάντα δυναμικές μάχες και τον σέβομαι απεριόριστα. Είναι ένας προπονητής με τον οποίο που έχουμε μακρά ιστορία στη διοργάνωση».

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έθιξε και το θέμα των απολύσεων πολλών προπονητών στη διοργάνωση με αφορμή την τελευταία, αυτή του Γιώργου Μπαρτζώκα από την Κίμκι:

«Δεν είναι δυνατόν να έχουν απολυθεί επτά από τους 16 προπονητές. Με εξοργίζει το γεγονός! Δεν μπορώ να το δεχθώ με τίποτα. Όλοι αυτοί οι προπονητές είναι πάρα πολύ καλοί και δεν έχουν τον σεβασμό που πρέπει από τις ομάδες τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.