Blue Club: Απαντούμε μόνο με βροντερό παρών στο γήπεδο

Ανακοίνωση κάλεσμα για τα παιχνίδια που δίνουν η ποδοσφαιρική και η μπασκετική ομάδα της Νίκης Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδος την Κυριακή κάνει το Blue Club. Αναλυτικά:

“Μετά από την πρόκριση που πέτυχε η ομάδα μας επί του Μακεδονικού Φούφας, η τύχη μας χαμογέλασε (κάτι που σπάνια γίνεται) και περάσαμε στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουμε τη Δόξα Δράμας. Πολλά έχουν ειπωθεί αυτές τις μέρες για το συγκεκριμένο παιχνίδι κυρίως από τους οπαδούς της Δράμας. Εμείς δε θα απαντήσουμε ούτε μέσω της ανακοίνωσης μας ούτε σε σχόλια στο διαδίκτυο αλλά με το βροντερό παρών στο γήπεδο.
ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ. Επίσης όποιος θέλει να βοηθήσει την ομάδα με τη φωνή του να έρθει μαζί μας στο βόρειο κομμάτι της ανατολικής κερκίδας. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, γι’ αυτό θέλουμε ο κόσμος να δείξει υπομονή και να τραγουδάει 90 λεπτά.
Τέλος την Κυριακή στις 15:00 στο κλειστό γυμναστήριο η ομάδα μπάσκετ δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι με το Αγρίνιο για τον θεσμό του κυπέλου και πρέπει να είμαστε εκεί.
Υ.Γ. Παρακαλούμε την διοίκηση του Ερασιτέχνη, όπως και τους ανθρώπους που υπηρέτησαν το πόλο, να σεβαστούν το όνομα του συλλόγου και να σταματήσουν τα ξεκατινιάσματα. Τους προτείνουμε να κλειστούμε σε μια αίθουσα και αν δε βρεθεί λύση να μη βγούμε από εκεί”.
BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.