«Blue Club»: Ενότητα για το μπάσκετ, αιχμές για τα τεκταινόμενα στη Νεάπολη

Κάλεσμα για μαζική παρουσία στους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ της Νίκης Βόλου απευθύνει ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών «Blue Club-Παναγιώτης Ντοκούζης», στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για την παρουσία του ΝΠΣ Βόλος στο στάδιο της Νεάπολης.

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής: «Σάββατο γεμίζουμε το κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας «Η Σμύρνη» στις 17:00 για τον κρίσιμο αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας. Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νεάπολη στις 15:00 για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου. Όλοι μαζί, εμείς από τις κερκίδες με την φωνή μας και οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο με το πάθος τους.

Υ.Γ1: «Ως προς τις δηλώσεις της κ. Χατζηπλάτων, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι σαν σύνδεσμος ουδέποτε ήμασταν επίσημα και συλλογικά υπέρ της όποιας «τάσης». Το ιδανικό για εμάς ήταν είναι και θα είναι «η ισχύς εν τη ενώσει».

Υ.Γ2. για τα τεκταινόμενα των δύο προηγούμενων ημερών στο γήπεδο της Νεάπολης, έχουμε να πούμε το εξής: «Τα παντελόνια φίλε μου, περίεργα είναι ρούχα… Με ευκολία τα φοράς, δύσκολα όμως τα τιμάς».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.