Blue Club: “Ή συσπειρωθείτε ή εξαφανιστείτε”

“Ή συσπειρωθείτε ή εξαφανιστείτε”, προτρέπει το Blue Club όλες τις πλευρές στη Νίκη με ανακοίνωσή του, η οποία επισημαίνει ότι τις τελευταίες μέρες κυριαρχεί ένα ξεκατίνιασμα, που επιτρέπει στους εχθρούς της ομάδας να γελάνε με την κατάσταση που επικρατεί. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εδώ και αρκετές ημέρες παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου που εκτυλίσσεται γύρω από την ομάδα μας… Ποδοσφαιριστές, παράγοντες μεταφραστές -και γιατί όχι κάποια στιγμή και οι θυρωροί του Πανθεσσαλικού- βγαίνουν και πραγματικά ξεκατινιάζονται στα ραδιόφωνα… Μοναδικό θύμα; Η ΝΙΚΑΡΑ μας, η οποία συνεχώς απαξιώνεται με αυτές τις πρακτικές που μόνο σε εκπομπές της γνωστής μας Ανίτας ταιριάζουν…

Μπηχτές, κατηγορίες, μομφές, απαντήσεις, ανταπαντήσεις, και όλα αυτά δημόσια δίνοντας βορά σε εχθρούς και “φίλους” να γελάνε με την κατάσταση, να την εκμεταλλεύονται και μάλιστα να παρεμβαίνουν!

Γεγονότα που, το λιγότερο, δείχνουν την έλλειψη σεβασμού απέναντι στο όνομα και την ιστορία της Νίκης… Κύριοι σοβαρευτείτε όλοι σας! Όποιος μπορεί για το καλό της Νίκης δηλώνει παρών! Όσοι “κόπτεσθε” για το καλό της πρέπει να είστε οικογένεια… Οποιαδήποτε ” μικροπολιτική” διάφορα δε χωράει στη Νίκη! Ή συσπειρωθείτε ή εξαφανιστείτε…

Πάνω απ’ όλα όμως σταματήστε να φέρεστε στη Νίκη σαν περιφερόμενο θίασο και να την ξεμπροστιάζετε στα ραδιόφωνα… Τα εν οίκω μην εν δήμω… Η σιγή μας προς το παρόν δεν σημαίνει απουσία… Μη γελιέστε… Απλώς περιμένουμε… Την κατάλληλη στιγμή θα τα πούμε!

Υ.Γ.1: Κάποιοι να προσέχουν τις παρέες τους…

ΥΓ2: Επειδή διαδίδονται διάφορες φήμες περί απειλών και σαμπρελων αγοριών, να ξέρουν κάποιοι ότι σε περίπτωση που ενοχληθεί ή απειληθεί μέλος του συνδέσμου μας θα είμαστε αμείλικτοι. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ».

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.