Blue Club: «Τα μαχαίρια τα χρησιμοποιούμε να ταΐζουμε κόσμο, όχι να σκοτώνουμε»

Ανακοίνωση του συνδέσμου οργανωμένων οπαδών της Νίκης

Ανακοίνωση για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν τα μέλη του, προκειμένου να στηριχθούν οι πληγέντες από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία εξέδωσε το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» και ειδικά για τη συνεργασία με το Love Van, με τους εθελοντές του οποίου μαγείρεψαν όλοι μαζί χιλιάδες μερίδες φαγητού, περίπου 10.000 (!), και τις μετέφεραν σε πλημμυρισμένες περιοχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τη Δευτέρα 11/9 ξεκινήσαμε δειλά-δειλά μια προσπάθεια με την ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και την Ερασιτεχνική ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ να συγκεντρώσουμε κάποια αγαθά, ώστε να βοηθήσουμε τους πληγέντες από τις πλημμύρες.

Από την πρώτη κιόλας μέρα η παρέα μας μεγάλωσε με το Love Van να έρχεται στον χώρο μας και όλοι μαζί να μαγειρεύουμε χιλιάδες μερίδες φαγητού.

Όλες αυτές τις μέρες πήγαμε Βόλο, Νέα Ιωνία, νότιο και ανατολικό Πήλιο, Αρμένιο Λάρισας, Ιτέα, Παλαμά, Αστρίτσα, Βλοχό και σε πολλές άλλες περιοχές που είχαν ανάγκη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλα τα παιδιά του Love Van (Λευτέρης, Αγγέλα, Μαρία κλπ), όλους τους εθελοντές που βοήθησαν, τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και τον κύριο Ηλιόπουλο για τη συνεισφορά τους, τον Νίκο Γιαννιό και τον Βαγγέλη Νασιόπουλο για την προσφορά των επαγγελματικών τους αυτοκινήτων για τη μεταφορά αγαθών σε περιοχές της Καρδίτσας, όλες τις επιχειρήσεις που με δωρεές βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή και φυσικά όλους εσάς που βάλατε όλοι ένα λιθαράκι, ώστε να μπορέσει να γίνει όλο αυτό.

Εμείς τα μαχαίρια τα χρησιμοποιούμε, για να ταΐζουμε κόσμο που έχει ανάγκη. Όχι για να σκοτώνουμε…

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας…

Πίστη Τιμή Αφοσίωση

Blue Club “Π. Ντοκούζης” – 1985 – Θύρα 3

#nikivolou #blueclub #ultras #ultrasmentality»

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.