Bόκολος: «Πάθος, διάθεση και θέληση για τις μεγάλες επιτυχίες»

Στην έντονη προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Λεωνίδας Βόκολος μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στην Καλαμάτα. Σημείωσε πάντως ότι από αύριο ξεκινά η δουλειά για τον αγώνα με τον Ιάλυσο.

«Ένα πολύ μεγάλο συγχαρητήρια στα παιδιά που έκαναν για ένα ακόμη παιχνίδι. Ήταν η προσπάθεια συγκινητική. Ειμαι πολύ ικανοποιημένος. Η ψαλίδα σ’ αυτήν την κατηγορία είναι μικρή, άρα οι διαφορές είναι μικρές. Παίζαμε με μία ομάδα που σε κάθε παιχνίδι παίζει τη ζωή της. Θεωρώ ότι κάναμε ένα ώριμο παιχνίδι, από την αρχή έως το τέλος» σημείωσε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων».

Παράλληλα σημείωσε: «Είχαμε την ατυχία να γίνουν κάποιες αναγκαστικές αλλαγές έτσι ώστε να μην μπορέσουμε να κινηθούμε όπως θα θέλαμε προς το τέλος του αγώνα. Αλλά νομίζω ότι το πάθος, η διάθεση και η θέληση που έδειξαν τα παιδιά υπερνίκησαν τα πάντα και όπως τους έχω πει πολλές φορές, γιατί το έχω βιώσει, όλες οι μεγάλες επιτυχίες στον Αθλητισμό συμβαίνουν και γίνονται μόνο μέσα από το «εμείς». Όταν σταματήσει να υπάρχει το «εγώ» και υπάρχει το «εμείς». Και αυτή η ομάδα, παιχνίδι με παιχνίδι αρχίζει και το βγάζει μέσα στο γήπεδο και για μένα είναι πολύ μεγάλη ευχαρίστηση και ικαοποίηση. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί η νίκη ανήκει ειδικά σ’ αυτούς και σε κανέναν άλλο.. Κάθε νίκη και κάθε ήττα διαρκεί 24 ώρες. Από αύριο αρχίζουμε σκεφτόμαστε το επόμενό μας παιχνίδι με τον Ιάλυσο, ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι, για να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται».

Αναστόπουλος: «Υπάρχει τράβηγμα»

Από πλευράς Καλαμάτας, ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος στάθηκε σε δύο φάσεις για την ομάδα του, σημειώνοντας ότι υπάρχει πέναλτι σε βάρος του Νταούντ, που είδε μάλιστα και την κίτρινη κάρτα για θέατρο από τον διαιτητή Γρατσάνη sto 82o λεπτό της αναμέτρησης.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Όταν δεχόμαστε γκολ στο τέλος και δεν μπορούμε ν’ αντιδράσουμε υπάρχει μια μεγάλη πίκρα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε μία δύσκολη έδρα. Δεν τα καταφέραμε. Δεν έχουμε τίποτε άλλο παρά να προχωρήσουμε. Υπάρχουν δύο επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης με την Τρίγλια, όπου πλέον για εμάς έχουμε έναν ακόμη τελικό. Τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια. Ουσιαστικά χωρίς φάση στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ στις καθυστερήσεις και δεν μπορέσαμε ν’ αντιδράσουμε. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις με τράβηγμα του δικού μας ποδοσφαιριστή που θα τις δούμε. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση επειδή ήταν προς την πλευρά του πάγκου μας, νομίζω ότι υπάρχει τράβηγμα».

Από τους παίκτες των φιλοξενούμενων, ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος ανέφερε: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας και πληρώσαμε ατομικά μας λάθη. Πρέπει τώρα να σταθούμε σε κάποια πράγματα και να δουλέψουμε και να τα διορθώσουμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και να βάλουμε μια τελεία στο σημερινό. Έχουμε επτά δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να τα κοιτάμε ένα-ένα. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο πλευρό μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.