Bόλος 2004: «Ελάτε στη Θεσσαλονίκη για να μας στηρίξετε για την άνοδο»

Στο πλέον κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς την ερχόμενη Κυριακή

Ένα παιχνίδι μία χρονιά παίζει την ερχόμενη Κυριακή εκτός έδρας ο Βόλος 2004, με το ποδοσφαιρικό σύνολο Γυναικών ν’ αγωνίζεται απέναντι στους Λέοντες στη Θεσσαλονίκη και να θέλει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας για να πανηγυρίσει την επιστροφή στην Α’ Εθνική. Παράλληλα όμως θέλει και στήριξη…

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Βόλος 2004, θα ναυλωθεί λεωφορείο προκειμένου φίλοι της ομάδας να βρεθούν στο πλευρό της. Συγκεκριμένα, σε διαδικτυακή ανάρτηση επισημαίνονται τα εξής: «Την Κυριακή η ομάδα μας παίζει τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς, απέναντι στους Λέοντες, που θα κρίνει ποια ομάδα θα πανηγυρίσει την άνοδο της στην Α’ Εθνική.

Λόγω της σπουδαιότητας του αγώνα, καλούμε τους φίλους μας να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη και να ενισχύσουν τα κορίτσια μας σε αυτή τους την προσπάθεια.

Για αυτό το λόγο θα ναυλωθεί λεωφορείο με κόστος συμμετοχής 25 ευρώ. Καλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν μαζί μας  στα τηλέφωνα 6947802890 – 6977276676 – 6996115360 ή με μήνυμα, μέχρι την Τετάρτη. Μαζί με την ομάδα – Μαζί για την άνοδο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.