Μποτσιβάλης: Ο κόσμος θα φανεί στα διαρκείας

Ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρολεύκων" Παναγιώτης Μποτσιβάλης.

Στο Ράδιο Ένα 102,5 και τον Γιώργο Καρεκλίδη μίλησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, οποίος τόνισε ότι ο κόσμος της ομάδας θα φανεί στα διαρκείας, ενώ πληροφόρησε ότι πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν τρεις παίκτες με καλό όνομα. Για τον κόσμο που βρέθηκε στο Πανθεσσαλικό στην πρώτη συγκέντρωση εκτίμησε ότι θα μπορούσαν να είναι περισσότεροι, αλλά ευχαρίστησε αυτούς που ήρθαν, ενώ ανέφερε ότι αφήνει στην κρίση του κόσμου αν πολεμιέται ή όχι ο Ολυμπιακός Β. Ακόμη, συνέστησε όσοι θέλουν να βοηθήσουν την μάδα να το κάνουν ταπεινά κι όχι να φωνάζουν ότι έβαλαν χρήματα. Άφησε πάντως και μία αιχμή ότι «οι ενδιαφερόμενοι με τα μεγάλα μπάτζετ», όπως είπε, απεδείχθη ότι δεν ήταν πραγματικότητα. Σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες που ακούστηκαν ότι δεν πληρώνονταν οι παίκτες, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορούμε να πάρουμε ένα σεφ στην κουζίνα, για να καθαρίζει πατάτες».

Αναλυτικά ο κ. Μποτσιβάλης μίλησε για:

Τον στόχο του Ολυμπιακού Βόλου:

«Στόχος είναι μόνο είναι η άνοδος. Επειδή είναι η δεύτερη χρονιά, είναι για μένα ένα στοίχημα και αν δεν το καταφέρω, θα εγκαταλείψω. Πέρσι με τους παίκτες που πήραμε, παίρναμε τα εύσημα πιο μπροστά απ’ όλους. Όταν λέμε ομάδα, δεν εννοούμε ένα ή δύο ονόματα, αλλά να αποτελέσουν όλοι μαζί ένα σωστό σύνολο, που να ταιριάζουν μεταξύ τους και να έχουν ταχύτητα. Αν την έχεις αυτή, παίζεις. Δεν μπορεί να παίξει ο Μέσι με μας».

Το αν πιστεύει ότι δε θα υπάρχει το περσινό φαινόμενο πολλών αλλαγών προπονητών με τον Μιχάλη Ζιώγα και τον βοηθό του Κώστα Μπράτσο:

«Αν δεν το πίστευα, δε θα προχωρούσα σ’ αυτή τη συμφωνία. Άλλωστε και τον Κώστα Μπράτσο τον είχαμε πέρσι και έδωσε αποδείξεις στους τελευταίους αγώνες. Τα αποτελέσματα με πολύ λιγότερους παίκτες απ’ ό,τι είχε ο κ. Τζαναβάρας στην αρχή απέδειξαν ότι η ομάδα μπορεί να παίξει πολύ καλά. Πόσο μάλλον μαζί με τον κ. Ζιώγα τώρα».

Για τις συζητήσεις που γίνονται με παίκτες:

«Εγώ ανακοινώνω μόνο, όταν έχουν πέσει οι υπογραφές. Γίνονται συζητήσεις, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ανακοινώσουμε κάποιον, αν δεν μπει και η τελευταία υπογραφή. Αυτή είναι η αρχή μου προσωπικά. Γι’ αυτό δεν έχω ανακοινώσει ακόμη και κάποια άλλα ονόματα. Μέχρι την Τετάρτη θα έχουν ανακοινωθεί τρεις ποδοσφαιριστές. Θα είναι παίκτες με καλό όνομα».

Για την έναρξη του πρωταθλήματος:

«Δεν είναι σίγουρο τίποτε ακόμη. Όπως και να ‘χει, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Δε γνωρίζουμε ακόμη και τον όμιλό μας. Ακούμε ότι κάποιες ομάδες δε θα κατέβουν».

Για τον Ν.Π.Σ. Βόλος:

«Είναι καθαρά νομικό το θέμα πού θα αγωνιστεί. Δεν μπορώ να εκφράσω άποψη πάνω σ’ αυτά, από πλευράς νόμων μιλάμε. Οι νομικοί λένε ότι δεν μπορεί να παίξει. Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο».

Για την παρουσία του κόσμου τη Δευτέρα στο Πανθεσσαλικό:

«Είχε ζέστη, θα μπορούσαν να είναι κάπως περισσότεροι, αλλά ευχαριστώ τον κόσμο. Είδα πως άτομα που είναι φίλοι μου δεν ήρθαν. Κάποιοι που δεν υπήρχε περίπτωση να μην έρθουν ήταν σε διακοπές»

Για την επιλογή της Σαμαρίνας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας:

«Είχαμε τρεις επιλογές για προπονητικά κέντρα. Το κριτήριο στη Σαμαρίνα ήταν ότι τα ξενοδοχεία ήταν όλα καλά και πως το γήπεδο είναι δικό μας, για να κάνουμε προπόνηση ό,τι ώρα θέλουμε πρωί-απόγευμα».

Για τις προσιτές τιμές των διαρκείας:

«Εκεί θα φανεί ο κόσμος».

Για τους ισχυρισμούς ότι οι ποδοσφαιριστές δεν έπαιρναν πέρσι τα χρήματά τους:

«Κάποια χρήματα που δεν πάρθηκαν είναι γιατί δεν μπορούμε να πάρουμε ένα σεφ στην κουζίνα, για να καθαρίζει πατάτες. Όταν δεν αποδίδεις κάπου, δε θα πάρεις χρήματα. Δεν είναι ότι δεν πήραν αρκετά χρήματα οι παίκτες. Πήραν αρκετά λεφτά. Το λέω δημόσια τώρα ότι μετά το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας τους είχα πει να περάσουν από τα γραφεία να πάρουν αρκετά χρήματα, τα οποία βέβαια δεν τα πήραν (σ.σ.). Υπήρχαν πριμ, όπως για τον αγώνα με τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα, αλλά δεν τα πήραν. Άρα δε φταίει μόνο η διοίκηση και δε λέω μόνο τον εαυτό μου, αλλά η διοίκηση».

Για το αν έχει ανθρώπους δίπλα του να τον βοηθήσουν οικονομικά:

«Σίγουρα έχω κάποιους συμπαραστάτες, αλλά θα σας πω ένα πράγμα που συμβαίνει γενικώς στην Ελλάδα. Στην περσινή Γ.Σ. είχα πει πως όποιος προχωρήσει για τον Ολυμπιακό, θα τον βοηθήσω. Δε βγήκε κανείς μπροστά. Έτσι αναλάβαμε εμείς τότε. Φέτος πάλι όλοι οι ενδιαφερόμενοι με τα μεγάλα μπάτζετ δεν ήταν πραγματικότητα. Εγώ θέλω τους ανθρώπους που συμπαραστέκονται στον Ολυμπιακό Β. να το κάνουν ταπεινά, όπως εγώ, και χωρίς να το φωνάζουν. Δε χρειάζεται να βγαίνουν και να λένε ότι βάζουν τόσα λεφτά. Μπορούμε να τους ευχαριστήσουμε εμείς, αν το επιθυμούν. Αυτοί που φωνάζουν συνήθως δε βάζουν τίποτα».

Για τη δήλωσή του ότι ο Ολυμπιακός Βόλου βάλλεται από πολλές κατευθύνσεις:

«Το αφήνω στην κρίση του κόσμου, να το δει αυτός. Όταν δεν έχεις αποδείξεις, καλύτερο είναι να μη λες τίποτα, γιατί εγώ μπορεί να πιστεύω ότι κάποιος με δυσφημεί, αλλά, αν δεν τον έχω ακούσει ο ίδιος, δεν πρέπει να το πω. Όχι “μου είπαν, σου είπαν” και τέτοια. Δε χρειάζεται να το πούμε, γιατί δε θα κάνουμε καλό στον Ολυμπιακό. Ο κόσμος μπορεί να κρίνει αν μας βοηθάνε ή μας πολεμάνε. Από την πρώτη στιγμή πολεμιέται ο Ολυμπιακός. Και πέρσι και πάντοτε. Πέρσι μπορεί να έπρεπε να μην είχαμε τρεις παίκτες και να είχαμε κάποιους άλλους στη θέση τους, αλλά οφείλαμε να είμαστε δέκα βαθμούς μπροστά. Όμως, δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε και δεν το ευχαριστήθηκαν ούτε οι φίλαθλοι ούτε εγώ. Γενικά πέρσι είχαμε πρόβλημα. Δεν μπορώ να πω ότι κάποιοι έβαλαν το χέρι τους γι’ αυτό χωρίς στοιχεία. Υπήρχαν προβλήματα από την αρχή που ξεκινήσαμε. Αυτά θα τα προσέξουμε και φέτος. Θέλουμε τον απλό κόσμο να σταθεί δίπλα μας και από κει και πέρα, όλα θα πάνε καλά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.