Μπουμάλ: Ο Μπέος έριχνε χαστούκια μπροστά σε αστυνομικούς

Ο Καμερουνέζος Ολιβιέ Μπουμάλ το προηγούμενο εξάμηνο αγωνίστηκε στον Πανιώνιο επιστρέφοντας από την Κίνα και την Ιαπωνία, όπου είχε πάει μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό. Λίγες ημέρες πριν το Κόπα Άφρικα στο οποίο θα λάβει μέρος με την εθνική του ομάδα, το Καμερούν, ο Ολιβιέ Μπουμάλ έδωσε συνέντευξη στο SDNΑ, που δημοσιεύθηκε σήμερα Κυριακή (23/6).

Στην ερώτηση για το ποια ήταν η πιο περίεργη στιγμή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός η απάντησή του είχε … ολίγη από Αχιλλέα Μπέο:

«Όταν ήμουν στον Παναιτωλικό έπρεπε να πάμε στην Πάτρα να παίξουμε ένα φιλικό. Υπήρχαν οπαδοί του Παναιτωλικού που ήρθαν εκεί. Όταν βγήκαμε για προθέρμανση οπαδοί της ομάδας της Πάτρας μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να μας πετάνε πέτρες. Ήταν κάτι τρελό, κάτι που δεν είχα ξαναδεί.

Θυμάμαι μια άλλη φορά που πήγαμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό Βόλου (αναφέρεται σε παιχνίδι που έγινε στις 31/01/2010 για τη Β’ Εθνική στο ΕΑΚ με σκορ 3-1 υπέρ της βολιώτικης ομάδας). Μόλις βγήκαμε από το πούλμαν και πριν μπούμε στα αποδυτήρια είδα τον Μπέο να αρχίζει να φωνάζει και να χαστουκίζει έναν άνθρωπο από την ομάδα μας μπροστά σε πολλούς αστυνομικούς. Ήταν πραγματικά απίστευτο, ρώτησα κάποιους φίλους μου τότε και μου είπαν πως ο Μπέος ήταν γνωστός για αυτά τα περιστατικά».

Επίσης ενδιαφέρουσα ήταν η δήλωση Μπουμάλ για τη διαιτησία και για το αν ως παίκτης του Παναθηναϊκού αισθανόταν απροστάτευτος:

«Ο πιο ισχυρός οικονομικά είναι αυτός που πάντα κερδίζει. Το αντιμετώπισα πολλές φορές αυτό. Αυτό το έζησα ακόμα και στον Παναθηναϊκό, γιατί μπορεί μεν να ήμουν σε μία μεγάλη ομάδα αλλά αυτή δεν είχε χρήματα. Στην Ελλάδα μπορείς να αγοράσεις τους διαιτητές, να κάνεις συμφωνίες μαζί τους. Τα ίδια για όλες τις μεγάλες ομάδες. Στον Παναθηναϊκό ήταν διαφορετικά γιατί όλοι ήθελαν να τον σκοτώσουν.

Ο μεγάλος μας αντίπαλος ήταν ο Μαρινάκης και ήθελε να τελειώσει τον Παναθηναϊκό. Όταν εγώ ήταν να υπογράψω στον Παναθηναϊκό, ο Μαρινάκης προσπάθησε να με πάρει στον Ολυμπιακό, αλλά όχι γιατί με ήθελαν πραγματικά στην ομάδα. Μόνο και μόνο για να μη με πάρει ο Παναθηναϊκός, μετά θα με έδιναν κάπου δανεικό. Τότε τους είπα όχι, γιατί εγώ ήθελα να παίξω. Αυτή ήταν πάντα η τακτική του Μαρινάκη, να παίρνει παίκτες χωρίς να τους θέλει μόνο και μόνο για να μην τους πάρουν οι ανταγωνιστές του και μετά να τους δώσει σε ομάδες όπως ο Πλατανιάς και η ΑΕΛ. Μπορώ να σας φέρω πολλά τέτοια παραδείγματα παικτών όπως ο Καραμάνος ή ο Κολοβός».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.