Μπράτσος: «Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί»

Στην προσπάθεια των παικτών του στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Κώστας Μπράτσος μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Διαγόρα Σεβαστής. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων αλλά και ο ποδοσφαιριστής του, Ανδρέας Κόκας.

Κ. Μπράτσος: Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας προσπάθησε να διαχειριστεί τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί. Είχαμε κατοχή και κυκλοφορία μπάλας αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες. Στο β’ μέρος αφού από ένα δικό μας λάθος δεχθήκαμε γκολ, προσπαθήσαμε να ανασυνταχθούμε με κομβικό σημείο τη φάση του Ευθυμιάδη στο 49’. Ο αντίπαλος έκανε λάθη που όμως δεν τα εκμεταλλευτήκαμε. Η ομάδα είναι σε δύσκολη κατάσταση λόγω των προηγούμενων αποτελεσμάτων, έπρεπε να διαχειριστούμε τις απώλειες από τις τιμωρίες. Συγχαρητήρια στους παίκτες του ολυμπιακού για την προσπάθεια, γιατί δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησαν. Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο.

Ανδ. Κόκας: Οι αντίπαλοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε μέχρι τέλους, χάσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μπήκαμε καλύτερα στην επανάληψη αλλά τις ευκαιρίες δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Οι φιλοδοξίες δεν σταματούν εδώ. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα συνεχίσει να υπάρχει και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος. Όλα τα νέα παιδιά ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.