Χάλκινο για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. ανάμεσα σε 18 ομάδες στους Πανελλήνιους

Στους Πανελλήνιους Αγώνες υπερπήδησης εμποδίων που διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο στις 6-9/12 συμμετείχε η ομάδα του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ με τέσσερις αθλητές.

Συγκεκριμένα, άπταιστες ήταν οι διαδρομές των τριών αθλητών στην κατηγορία 0.80-0.90, όπου η Ανδρονίκη Τσούνη με τον ίππο Etna κατέλαβε την 8η θέση και η Δόμνα Σχουλλή με την Qualinka du Chatet την 11η ανάμεσα σε 90 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Ασημένιο μετάλλιο για τον Ηλία Κίσσα με τον ίππο Mary, ο οποίος με πολύ καλό χρόνο κατέλαβε τη 2η πανελλήνια θέση στην ίδια κατηγορία.

Πολύ καλές ήταν και οι εμφανίσεις των δύο τελευταίων αθλητών στις κατηγορίες 1. 05μ και 1. 10μ, όπου τελείωσαν με μια ρίψη εμποδίου, αντίστοιχα. Αξιόλογες διαδρομές πραγματοποίησε και η Αιμίλια Ανετοπούλου με τον Ίππο Fresco van de Vossecant στις κατηγορίες 1. 10μ και 1. 15μ, όπου τελείωσε με μια ρίψη εμποδίου.

Το αποκορύφωμα όμως ήρθε την προτελευταία ημέρα των αγώνων, όταν η ομάδα του ομίλου, αποτελούμενη από Σχουλλή, Κίσσα και Τσούνη, κατέλαβε την 3η θέση ανάμεσα σε 18 ομάδες από όλη την Ελλάδα, κάνοντας υπερήφανους τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. αλλά και τον Βόλο.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους τρεις αθλητές, στα άλογά τους αλλά και στην προπονήτρια Αιμ. Ανετοπούλου για την προετοιμασία των αθλητών. Οι προετοιμασίες δε σταματάνε, αφού οι αθλητές της ομάδας Ιππικής Δεξιοτεχνίας του ομίλου θα αναμετρηθούν στον τελικό πανελλήνιο αγώνα της σεζόν, στο τέλος της εβδομάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.