Χάλκινο μετάλλιο για τον Μπρέτα στο ομαδικό σπριντ ποδηλασίας

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδηλασίας, στο αγώνισμα του ομαδικού σπριντ, που διεξάγεται στο Πλόβντιβ Βουλγαρία ανέβηκαν ο Σωτήρης Μπρέτας του ΠΟ Βόλος μαζί με τους Γιάννη Καλογερόπουλο και Κωνσταντίνο Λιβανό.

Η ελληνική ομάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό σπριντ κερδίζοντας στον μικρό τελικό την Ισπανία.Με το σημερινό η Ελλάδα έφτασε τα 5 μετάλλια σε παρόμοια διοργάνωση, ενώ ήταν το πρώτο σε ομαδικό αγώνισμα και παράλληλα το πρώτο χωρίς τη συμμετοχή του Χρήστου Βολικάκη.

Το χρυσό το κατέκτησε η Ρωσία με 43.007 και το αργυρό η Τσεχία με 43.924.

Στο αγώνισμα του αποκλεισμού των ανδρών ο Ζαφείρης Βολικάκης κατέκτησε την 6η θέση, ενώ στο σκρατς γυναικών η Αργυρώ Μηλάκη κατετάγη 12η.

Στην Βουλγαρία βρίσκεται και ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης Χρήστος Βολικάκης που έχει εντυπωσιακή συγκομιδή μεταλλίων στις μέχρι τώρα διοργανώσεις του Ευρωπαϊκού, αλλά και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Λάμπρος Βασιλόπουλος και Στέργιος Σαλπαδήμος.

Την τεχνική υποστήριξη κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού παρέχουν οι Γιώργος Τσάμτσας και Γιώργος Βαρβεράκης. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την προσεχή Κυριακή (15/11).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.