Χάλκινο μετάλλιο για τρεις βολιώτισσες αθλήτριες του Ν.Ο.Β.-Α.

Καράγγελου-Φραγκάκη-Φράγκου στο τρίτο βάθρο με την ομάδα Κόμπο

Με τον καλύτερο τρόπο για την ελληνική αποστολή άνοιξε η αυλαία της πέμπτης και τελευταίας ημέρας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων, στο Αλικάντε της Ισπανίας.
Η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Κόμπο με μια πολύ όμορφη εκτέλεση του προγράμματός της στον απευθείας τελικό του αγωνίσματος, το μεσημέρι της Κυριακής (3/7).
Στην ομάδα συμμετείχαν και τρεις βολιώτισσες, αθλήτριες του Ν.Ο.Β.-Α., οι Ελένη Φραγκάκη, Ζωή Καράγγελου και Ελένη Φράγκου, ενώ οι υπόλοιπες κοπέλες ήταν οι Γαρυφαλιάνα Νίκου, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δήμητρα Καρατζόγλου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Ελένη Παπαδοπούλου και Λυδία-Φωτεινή Παπαναστασίου. Οι κριτές βαθμολόγησαν την ομάδα της Ελλάδας με 84,1332 β. και ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ισπανία με 88,2332 β. και το ασημένιο η Ιταλία με 85,0668 β.
Σήμερα Κυριακή 3 Ιουλίου, στις 18:00 (ώρα Ελλάδας) η Ελένη Φραγκάκη αγωνίζεται στον τελικό του Ελεύθερου Σόλο και το βράδυ, στις 20:30, η Εθνική μας ολοκληρώνει την παρουσία στη διοργάνωση με τη συμμετοχή της στον Τελικό του Highlight.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.