Χαμόγελα ανόδου στη Νέα Αγχίαλο

Μετά το 2x2 με τη νίκη στην Καρδίτσα

Σχεδόν… τρομακτικές μοιάζουν οι δυνατότητες του Πυράσου Νέας Αγχιάλου στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής, αφού έκανε και το 2×2 με άνετη επικράτηση στην Καρδίτσα επί του πρωταθλητή της περιοχής Αστέρα, και πλέον κοιτάζει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία της συνέχεια, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή (16:00) και το παιχνίδι με τον ΑΟ Στυλίδας.

Οι παίκτες του Γιάννη Σιαμέτη καλούνται να δώσουν το δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι τους σε μία δύσκολη έδρα, με τη μηδενική βαθμολογική συγκομιδή να αδικεί μέχρι στιγμής τον ΑΟ Στυλίδας. Για μία ακόμη φορά πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Πυράσου παραμένουν συγκεντρωμένοι και δεν παρασύρονται από τα θετικά αποτελέσματα, έστω και αν τα χαμόγελα ανόδου στη Γ’ Εθνική έχουν αρχίσει ήδη και κάνουν την εμφάνισή τους.

Είναι δεδομένο ωστόσο ότι το προβάδισμα που έχουν είναι σημαντικό, όντας μαζί με τον Μακεδονικό Φούφα οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν ηττηθεί έως τώρα, ενώ το σύνολο της Νέας Αγχιάλου είναι και το πιο παραγωγικό έχοντας πετύχει 13 τέρματα έως τώρα, έστω και αν τα εννέα ήταν απέναντι στον Πυρσό Γρεβενών.

Eφόσον προκύψει το 3×3 πάντως την Κυριακή, ο Πύρασος θα έχει κάνει ένα τεράστιο άλμα προς τη Γ’ Εθνική κατηγορία, έχοντας από εκεί και πέρα δύο εντός έδρας παιχνίδια (με Διγενή Νεοχωρίου και Μακεδονικό Φούφα), ένα ρεπό και ένα εκτός έδρας (με Δωτιέα Αγιάς).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.