Άτυχος ο ΠΑΟΚ, κληρώθηκε με Άγιαξ, με Μπασάκσεχιρ ο Ολυμπιακός

Άτυχος στάθηκε ο ΠΑΟΚ στη σημερινή (22/07) κλήρωση του Champions League, ενώ πολύ δύσκολη αποστολή θα έχει και ο Ολυμπιακός, σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο της Βικτόρια Πλζεν.

Η κληρωτίδα γύρισε την πλάτη στις δύο ελληνικές ομάδες, καθώς στο δρόμο του «Δικεφάλου του Βορρά» στον Γ’ προκριματικό γύρο έφερε τον Άγιαξ, ενώ ο Ολυμπιακός, εφόσον προκριθεί εις βάρος των Τσέχων, τότε θα αντιμετωπίσει την Μπασάκσεχιρ από την Τουρκία.

Σαφώς την πιο δύσκολη αποστολή θα έχουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την ομάδα που πριν από λίγους μήνες μία ανάσα από τον τελικό του Champions League. Το πρώτο ματς θα γίνει στην Τούμπα στις 6-7 Αυγούστου και η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 13/8 στο Άμστερνταμ.

Αντίθετα το έργο του Ολυμπιακού είναι πιο βατό, σε περίπτωση πρόκρισης εις βάρος της Βικτόρια Πλζεν, αν και οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν μπροστά τους μία πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στη γειτονική χώρα και θα πρέπει να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να την αποκλείσουν.

Οι Πειραιώτες θα παίξουν εκτός έδρας το πρώτο ματς και συγκεκριμένα στις 6 ή, 7 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 13/8 στο Καραϊσκάκη.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια στο μονοπάτι των πρωταθλητών:

Ο νικητής του ζευγαριού Κλουζ – Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον νικητή του Σέλτικ – Νόμε Κάλιου
Ο νικητής του Σουτιέσκα – ΑΠΟΕΛ με τον νικητή του Ντάνταλκ – Καραμπάγκ
Ο νικητής του ζευγαριού Σαμπουρτάλο – Ντιναμό με τον νικητή του Φερεντσβάρος – Βαλέτα
Ο νικητής του ζευγαριού Ερυθρός Αστέρας – Ελσίνκι με τον νικητή του Νιού Σεντς – Κοπεγχάγη

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.