Champions League: «Πετά για τ΄ αστέρια» ο Ολυμπιακός

Πανέτοιμος για την 19η συμμετοχή του σε ομίλους του Champions League είναι ο Ολμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από μία μικρή απουσία επιστρέφουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με στόχο να διακριθούν και γιατί όχι να προκριθούν στην φάση των «16».

Για να γίνει αυτό θα πρέπει η ελληνική ομάδα να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα στην αποψινή της πρεμιέρα στον 2ο όμιλο απέναλτι στην Τότεναμ (18/09, 19:55) στο Καραϊσκάκη.

Το ξεκίνημα είναι πάρα πολύ δύσκολο, παρ΄ όλα αυτά οι Πειραιώτες έχουν αποδείξει ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και όπλα την άμυνα και τον κόσμο τους θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό απέναντι στην περυσινή ημιφιναλίστ του θεσμού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται να έχει κατασταλάξει στο σχήμα που θα παρατάξει εναντίον των Λονδρέζων. Ο Σα θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, Τσιμίκας και Ελαμπντελαουΐ στα άκρα της άμυνας. Μεριά και Σεμέδο στα στόπερ, ενώ οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ. Οι Μασούρας και Ποντένσε θα είναι στις πτέρυγες, ο Βαλμπουενά θα έχει ρόλο οργανωτή και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Γκερέρο.

Από την άλλη, ο Ποκετίνο κλειστάει κλειστά τα χαρτιά του, ενώ προανήγγειλε αλλαγές. Ο Γιορίς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Γουόκερ-Πίτερς και Ντέιβις να παίρνουν θέση στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα. Οι Βερτόνχεν και Σάντσες φαντάζουν επικρατέστεροι για το δίδυμο των στόπερ.

Στη μεσαία γραμμή, αναμένεται να παίξουν οι Ντεμπελέ, Σισοκό και Γουίνκς, ενώ οι Ντέλε Άλι και Λούκας Μόουρα θα πλαισιώσουν τον μοναδικό προωθημένο Χάρι Κέιν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.