Champions League: «Ραντεβού» με την Ιστορία του ο ΠΑΟΚ

Να «γράψει ιστορία» θα επιδιώξει απόψε (29/09, 22:00) στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται την Κράνσονταρ στη ρεβάνς της ήττας του με 2-1 επί ρωσικούς εδάφους και θα επιδιώξει να πάρει εκείνος το «εισιτήγριο» για τους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στα χρονικά του συλλόγου.

Για πολλούς το σκορ της περασμένης εβδομάδας στη Ρωσία ήταν άδικο για τον ΠΑΟΚ με βάση την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που έχει σημασία, όμως, είναι το σημερινό ματς στο οποίο οι Θεσσαλονικείς οφείλουν να ξεχάσουν τι συνέβη το βράδυ της 22ας Σεπτεμβρίου και να εστιάσουν στο τι θα πρέπει να κάνουν για να βρεθούν στην αυριανή (1/10) κλήρωση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Αμπελ Φερέιρα δεν προτίθεται να κάνει σημαντικές αλλαγές στο σχήμα το οποίο εμπιστεύτηκε στην πρώτη αναμέτρηση με την Κράσνονταρ.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Ζίβκοβιτς, οι Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης τα τρία στόπερ, Γιαννούλης και Κρέσπο θα παίξουν στα δύο άκρα της άμυνας, το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σβαμπ και Ελ Καντουρί, ενώ στα άκρα της μεσαίας γραμμής οι Πέλκας και Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Η μοναδική θέση που παίζεται είναι αυτή στην κορυφή της επίθεσης όπου θα ξεκινήσει ένας εκ των Τσόλακ ή Τζόλη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Ουαγκέ, Μιχάι, Εσίτι, Νινούα και Σβιντέρσκι. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Μπίσεσβαρ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι έμπειρος Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τζιαλατίνι, Πρέτι και 4ο τον Ντοβέρι. Στο VAR είναι ο Γκουίντα και βοηθός ο Μέλι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.