Χάνει το απόλυτο των συμμετοχών ο Σταύρου

Για πρώτη φορά από την εξέδρα θα αναγκαστεί να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του ο Ηλίας Σταύρου. Ο πασπαρτού ποδοσφαιριστής, που είναι βασική μονάδα του φετινού Ολυμπιακού Βόλου, λύνοντας τα χέρια της τεχνικής ηγεσίας, καθώς μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου, αλλά και ως πλάγιος μπακ, θα απουσιάσει για πρώτη φορά από το παιχνίδι της Κυριακής (26/2) με τον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα, αφού στο ματς με την Αμβρακία Κωστακιών στην Άρτα αντίκρισε την τέταρτη κίτρινη κάρτα στο φετινό πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Μέχρι στιγμής είχε το απόλυτο των συμμετοχών μαζί με τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος έχει και το απόλυτο των λεπτών, αλλά πλέον μόνο ο τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων θα μπορέσει να συνεχίσει να κυνηγά αυτόν τον ατομικό στόχο μέχρι το τέλος της σεζόν. Της πρώτης απουσίας πάντως για τον Σταύρου προηγήθηκε η χαρά για το πρώτο γκολ που σημείωσε, αφού δεν είχε ξανασκοράρει μέχρι την προηγούμενη Κυριακή, και μάλιστα επρόκειτο για ένα καθοριστικό τέρμα σε αγώνα χωρίς αύριο, που σήμανε και την επιστροφή στα τρίποντα μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και πέντε χαμένους βαθμούς για τους Βολιώτες.

Ο Σταύρου πάντως δε θα είναι ο μοναδικός απών από το επόμενο ματς, αφού και ο Χολέβας αποβλήθηκε στην Άρτα και δεν παίζει με τον Αστέρα, ενώ θα επανεξεταστεί η κατάσταση των τραυματιών Κέρι και Μουκάμ.

Τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει πλέον στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο σε συνδυασμό με την απώλεια του Απόλλωνα Λάρισας και τη μείωση της διαφοράς στους δύο βαθμούς από την πρώτη θέση και με μεγαλύτερη πλέον αυτοπεποίθηση άπαντες κοιτάνε το έκτος έδρας ματς με τον Αστέρα Πετριτή στο γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας, που είναι πλαστικό. Αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα αναγκάσει τον Ολυμπιακό να προπονηθεί σε κάποιο ανάλογο τερέν στον Βόλο για εξοικείωση.

Εκείνο που σίγουρα προβληματίζει είναι το συγκεκριμένο γήπεδο είναι από τα χειρότερα, ίσως και το χειρότερο στον δεύτερο όμιλο, και μάλιστα κατά δήλωση του Σπ. Στούπα στο πρόσφατο ματς με τη Νίκη στο Π. Μαγουλάς ο αγωνιστικός χώρος μοιάζει με … τσιμέντο. Μάλιστα ο στόπερ της κερκυραϊκής ομάδας απέδωσε τους τραυματισμούς των συμπαικτών του στο συγκεκριμένο τερέν.

Όλα αυτά δείχνουν ότι αντίπαλος του συγκροτήματος του Τίμου Καβακά θα είναι για μία ακόμη φορά ο αγωνιστικός χώρος, αφού η αντίπαλη ομάδα είναι χαμηλής δυναμικότητας, αλλά οφείλουν να υπερβούν και σ’ αυτή την περίπτωση τις κακές γηπεδικές συνθήκες και να φτάσουν σε ένα ακόμη τρίποντο.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι χθες Τρίτη ο Ολυμπιακός Βόλου είχε ρεπό και σήμερα οι παίκτες επανέρχονται στις προπονήσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.