Χάντμπολ: Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Κένταυρο Αγριάς

Με 29-23 επί του ΑΟ Εκμάθηση Αθλημάτων

Πολύ πιο εύκολα από το σκορ που  έδειξε ο πίνακας του ΕΑΚ Βόλου στο τέλος της αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων του Κενταύρου Αγριάς και της ομάδας της Θεσσαλονίκης ΑΟ Εκμάθηση Αθλημάτων κατάφερε και επιβλήθηκε η ομάδα της Μαγνησίας στο παιχνίδι της Κυριακή, με σκορ 29-23.

Έτσι, οι παίκτες των Δ. Κρατήρα και Γ. Καλαποδά κατάφεραν και ξεπέρασαν το πρώτο εμπόδιο με επιτυχία για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας στο πρωτάθλημα handball, έχοντας παθητικό μόλις επτά τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η καλή άμυνα απέδωσε καρπούς μέχρι το τέλος, και στο τελευταίο τέταρτο δέχτηκε μόλις 2 τέρματα.

όπως αναφέρουν και τα στελέχη της ομάδας, στο τελευταίο πεντάλεπτο το μυαλό ήταν ήδη στην πρώτη επικίνδυνη έξοδο που ακολουθεί στο Κιλκίς (θα αντιμετωπίσει τους Πόντιους) το επόμενο Σάββατο και έτσι το σκορ σταμάτησε στο τελικό 29-23.

Το προπονητικό δίδυμο είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους του παίκτες του ρόστερ και να δώσει την δυνατότητα, ιδιαίτερα στους νεότερους παίκτες, να συμμετέχουν στην κατάκτηση του πρώτου ροζ φύλλου.

Για τον Κένταυρο Αγριάς αγωνίστηκαν οι: Κρατήρας 4, Καλαποδάς 4, Μαυρομάτης, Μιχαλόπουλος, Παπαδόπουλος, Χαλκιάς, Μακρής 6, Τσούκας, Χιώτης 4, Γραμματικόπουλος, Μησιρλίδης 5, Πάσχος 3, Καρανάσιος 1, Βαλκαμελής 2.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.