Χάντμπολ: «Τέλος» από την ΑΕΚ ο Αλβανός

Λίγες ώρες πριν από την αυριανή (23/9) έναρξη της νέας σεζόν στη Handball Premier, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον γεννηθέντα στον Βόλο Αλέξη Αλβανό.

Ο παλαίμαχος διεθνής δεξιός ίντερ είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης μετά το πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών με τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή για τη σεζόν 2021-22, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Δημητρούλια, και οδήγησε τον «Δικέφαλο» στην κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα (18/9), η ΑΕΚ έχασε το Σούπερ Καπ, καθώς ηττήθηκε 26-25 στην παράταση από τον Ολυμπιακό, στον τελικό που διεξήχθη στο «Δαΐς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν στον αυριανό (23/9, 13:00) αγώνα με τον ΑΕΣΧ Πυλαίας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με υπηρεσιακό προπονητή τον τεχνικό της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Στέλιο Σεϊρεκίδη.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για τον Αλβανό έχει ως εξής: «Η ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινεί συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αλέξη Αλβανό.

Ο Αλέξης Αλβανός ανέλαβε τα ηνία της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ τον Μάιο του 2022 και την περασμένη αγωνιστική περίοδο οδήγησε την «Ένωση» στην κορυφή της Handball Premier, ενώ νωρίτερα θήτευσε με επιτυχία στα τμήματα υποδομής κατακτώντας τίτλους και διακρίσεις με την εφηβική ομάδα.

Θα αποτελεί πάντα ένα λαμπρό κομμάτι της ιστορίας της ΑΕΚ, όχι μόνο σαν παίκτης, αλλά και σαν προπονητής. Η Διοίκηση της ΑΕΚ και ολόκληρη η οικογένεια του «Δικεφάλου» ευχαριστούν τον Αλέξη Αλβανό για την πολύτιμη προσφορά του και παράλληλα του εύχονται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Αλέξη, εις το επανιδείν!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.