Χάντμπολ-Β’ Εθνική: Νικηφόρα έναρξη για τον Κένταυρο Αγριάς

Ξεκίνημα με το δεξί για τον Στην ελληνική μυθολογία ο Έσπερος ήταν η προσωποποίηση του φωτεινού αστέρα. Στην πρώτη αγωνιστική του 1ου Ομίλου (Α’ Υποόμιλος) της Β’ Εθνικής για το πρωτάθλημα χάντμπολ, αυτός που έλαμψε όμως με την εμφάνισή του ήταν ο Κένταυρος Αγριάς. H ομάδα της Μαγνησίας πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση και πήρε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα για την φετινή χρονιά.

Στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Καλλιθέας η νεαρή ομάδα του Θοδωρή Παπαδόπουλου -με μέσο όρο ηλικίας τα 19 έτη – έλεγξε από την αρχή τον ρυθμό του αγώνα, διατήρησε το προβάδισμα μέχρι τέλους και παίζοντας κατά διαστήματα με μεγάλη ταχύτητα κέρδισε τις εντυπώσεις καθώς και την σημαντική νίκη.

Ο Κένταυρος ταξίδεψε στην Αττική μην έχοντας στις τάξεις της τον αρχηγό Παναγιώτη Μησιρλίδη καθώς και τους Καρανάσιο, Λαγδό και Παπαδόπουλο. Παρόλα αυτά βρήκε λύσεις και έχοντας στυλοβάτες στην επίθεση τους Λαζάρου, Μακρή και Πάσχο κατάφερε να επικρατήσει του πολύ ικανού Έσπερου.

Τα πεντάλεπτα: (α) 3-2,5-6,7-7,9-10,11-12,14-16 (β) 16-22,19-23,20-25,21-27,24-28,26-31.

Για την ομάδα του Κενταύρου Αγριάς αγωνίστηκαν οι Χανιάς, Μηλιόρδος, Αντωνιάδης 2, Καλαποδάς, Λαζαρίδης, Λαζάρου 9, Μιχαλόπουλος, Χαλκιάς 1, Μακρής 7, Χιώτης 3, Πάσχος 7, Ελευθεριάδης 2.

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση τέλος: «Η διοίκηση του Κενταύρου οφείλει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Έσπερου για την θερμή φιλοξενία. Την επόμενη Κυριακή ο Κένταυρος θα δοκιμαστεί στην γειτονική πόλη της Λαμίας όπου θα αντιμετωπίσει τους Αμφικτύονες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.