Χάος με Κύργιο – Τσακώθηκε άγρια με τη σύντροφό του – Τους χώρισε η Αστυνομία

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, Νικ Κύργιος και η φίλη του, μοντέλο, Κιάρα Πασάρι μεταφέρθηκαν σε ξεχωριστά δωμάτια του ξενοδοχείου, όπου διαμένουν, μετά από… καβγά.

Το ζευγάρι, έχει τεθεί σε υποχρεωτική 14ήμερη καραντίνα που πρέπει να περάσουν όλοι οι διεθνείς ταξιδιώτες, οι οποίοι φτάνουν στην Αυστραλία, καθώς ο Κύργιος επέστρεψε από τη συμμετοχή του στο Laver Cup της Βοστώνης.

Όλα συνέβησαν την Πέμπτη (07/10), όταν το ζευγάρι άρχισε μια διαμάχη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που σαφώς κλιμακώθηκε.

«Το απόγευμα της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου 2021, η αστυνομία ειδοποιήθηκε για μια λεκτική διαμάχη μεταξύ δύο ενοίκων μέσα σε ένα ξενοδοχείο», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νότιας Αυστραλίας.

«Διεξήχθη έρευνα, δεν διαπιστώθηκαν αδικήματα και τα δύο μέρη θα περάσουν τώρα το υπόλοιπο της καραντίνας τους σε ξεχωριστά δωμάτια».

Ο Κύργιος, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 97 της παγκόσμιας κατάταξης, έφτασε στον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν και στο Γουίμπλεντον, εφέτος, αλλά έκτοτε έχει σημειώσει μόλις μια νίκη στα επόμενα πέντε τουρνουά, που έλαβε μέρος.