Χάρηκαν τη συμμετοχή τους οι λιλιπούτειοι πολίστες της Νίκης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η μικτή ομάδα υδατοσφαίρισης Προ Μίνι Κ12 της Νίκης ήταν η “οικοδέσποινα” του 13ου ομίλου της Α’ φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, αφού οι αγώνες διεξήχθησαν στο κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας “Βασίλης Πολύμερος”. Το συγκεκριμένο γκρουπ ανήκε στην Ε’ κατηγορία, κάτι που σήμαινε πως μόνο η πρώτη ομάδα θα έπαιρνε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Τα “κυανόλευκα” αγόρια και κορίτσια που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα κατέβαλαν φιλότιμη προσπάθεια στα δύο ματς που έδωσαν και παρά το γεγονός ότι γνώρισαν ισάριθμες ήττες και αποκλείστηκαν χάρηκαν τη συμμετοχή τους, ενώ σίγουρα κέρδισαν σε εμπειρίες.

Αρχικά η Νίκη αντιμετώπισε την Κ.Ε. Κοζάνης από την οποία έχασε με 28-8.
Τα εξάλεπτα: 9-0, 7-1, 5-4, 7-3.
Γκολ Νίκης: Κανδήλας 5, Διονυσόπουλος 2, Χατζηδήμου 1

Ακολούθησε το παιχνίδι με τη ΧΑΝΘ όπου η Νίκη παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επικρατεί με 6-15.
Τα εξάλεπτα: 2-3, 0-4, 4-1, 0-7.
Γκολ Νίκης: Κανδήλας 5, Αλετουράκος.

Η σύνθεση της Νίκης: Βασιλική Κουτμάνη, Ελευθερία Ρούμπου, Μιχαήλ Διονυσόπουλος, Χαράλαμπος Αλετουράκος, Δανάη Γιαννάκαρου, Ανδρέας Χατζηθεοδώρου, Νίκος Χατζηδήμου, Σοφία Αθανασιάδη, Μαρία Γάτου, Ευγενία Αμπολιαστή, Συμεών Δούκατζης, Δημήτρης Πάτας, Ηρώ Κυριαζή, Στέλιος Διονυσόπουλος, Ίωνας Κανδήλας.

Γ.Π.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.