Χασιώτης και Γκούτε στο «μικροσκόπιο» του ΓΣ Αλμυρού

Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινείται η ομάδα μπάσκετ του ΓΣ Αλμυρού, καθώς προχωρούν οι απαραίτητες κινήσεις για να αγωνιστεί και να διεκδικήσει τους στόχους της στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας τη νέα περίοδο, με τα «θέλω» του προπονητή Παναγιώτη Νάνη να μετουσιώνονται σε πραγματικότητα σιγά σιγά.

Οι αλλαγές στο ρόστερ δεν θα είναι δραματικές, με την παραμονή κάποιων παικτών να έχει ήδη ανακοινωθεί, ενώ έπεται και συνέχεια. Συγκεκριμένα όλα δείχνουν ότι ο Γιωτόπουλος θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο δυναμικό του ΓΣ Αλμυρού ενώ σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται και οι συζητήσεις με τον Κοντοστάθη, με τη διαφορά ανάμεσα σε παίκτη και διοίκηση να είναι ελάχιστη και να φαίνεται ότι υπάρχει η δυνατότητα να γεφυρωθεί και να υπάρξει θετικό φινάλε στις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν πει ο προπονητής με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας, στόχος είναι να διατηρηθεί το ίδιο ρόστερ σε ποσοστό τουλάχιστον 80% και από εκεί και πέρα να γίνουν κινήσεις ουσίας με μεταγραφές 1-2 παικτών που θα κάνουν τη διαφορά σε συγκεκριμένους τομείς.  Από εκεί και πέρα, πέρα από τις προπονήσεις πραγματοποιούνται και δοκιμές παικτών, που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την προσπάθεια του ΓΣ Αλμυρού στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Από την άλλη και όσον αφορά τις μεταγραφές Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες στο «μικροσκόπιο» του Παναγιώτη Νάνη βρίσκονται δύο παίκτες. Πρόκειται για τον Λαρισαίο Χασιώτη, με τον νεαρό παίκτη να αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2», αλλά και για τον Αλμυριώτη Γκούτε, που αγωνίζεται ως «πεντάρι» και το τελευταίο χρονικό διάστημα βρισκόταν σε κολέγιο της Αμερικής.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι για τον νεαρό Χασιώτη ενδιαφέρον έχει δείξει και η ομάδα της Νίκης Βόλου, με τον 19χρονο γκαρντ να έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις έως τώρα στο τοπικό πρωτάθλημα με την ομάδα-ακαδημία μπάσκετ του πρωταθλητή Ευρώπης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, Νέστορα Κόμματου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.