Χατζηπιρπιρίδης: «Δυσκολίες και περίεργο κλίμα στον Ολυμπιακό Βόλου»

????????????????????????????????????

Ο Κώστας Χατζηπιρπιρίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 για τη λύση της συνεργασίας του με τον Άρη, με το μεγαλύτερο μέρος των δηλώσεών του να αφορά την ομάδα της Θεσσαλονίκης και την αποχώρησή του από αυτήν, αλλά αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό Βόλου.

«Ήθελα να ψάξω αλλού την τύχη μου, να δω τι επιλογές έχω. Ήθελα να πάω κάπου, που θα έχω λεπτά συμμετοχής και θα βελτιωθώ. Στον Ολυμπιακό Βόλου ήταν περίεργο το κλίμα και υπήρχαν δυσκολίες που δεν με βοήθησαν ψυχολογικά να βγάλω τον εαυτό μου και ήταν προτιμότερο να αποχωρήσω», ανέφερε αρχικά ο πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων».

Για το γεγονός ότι δεν βρήκε χώρο στον Άρη ανέφερε: «Πιστεύω ότι δεν ήμουν στο πλάνο εξ’ αρχής. Ήθελαν να στήσουν ένα δυνατό ρόστερ, όπως το είχαν στο μυαλό τους. Δεν υπήρχε στον Άρη χώρος για να πάρουμε και εμείς κάποιον χρόνο. Ξέραμε τις επιλογές των ανθρώπων του Άρη, οπότε ήταν προτιμότερο να συνεχίσω άλλου. Ήμουν στην ομάδα μία γεμάτη πενταετία.

Είναι φυσιολογικό να έχω περίεργα συναισθήματα. Αφήνω πίσω μου μία μεγάλη ομάδα με ιστορία, δεν είναι εύκολο, αλλά αυτό δεν είναι το ποδόσφαιρο. Αισθάνομαι ωραία, που ήμουν κομμάτι αυτής της ομάδας».

Πάντως ο Χατζηπιρπιρίδης δεν προσέφερε και πολλά στον Ολυμπιακό Βόλου, αγωνιζόμενος μόλις 120 λεπτά σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.