Χαβαζέλες και Bombers πρωταθλητές στο Ανεπίσημο

Οι πρωταθλητές στην κατηγορία των Επίσημων Αθλητών, Χαβαζέλες

Με μεγάλους νικητές τους Χαβαζέλες, που επικράτησαν στον τελικό στην κατηγορία των Επίσημων Αθλητών με 71-67 των Τιτάνων, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (1/8) το φετινό Ανεπίσημο Πρωτάθλημα μπάσκετ το Ελικοδρόμιο της Νέας Ιωνίας.

Οι Χαβαζέλες είχαν στη σύνθεσή τους τα αδέλφια Ίλτσογλου, τον Κωστούλα, τον Μπόγδανο, τον Τσαβέ, τον Τσώλη, τον Λουλούδα, τον Καραγιώργο και προπονητή τον Γιώργο Παρασκευά.

Στον μικρό τελικό που έγινε την Τρίτη (31/7) η Lyberta κέρδισε τους Παλαιμάχους του Γ.Σ. Βόλου και αναδείχθηκε τρίτη.

Σε ό,τι αφορά την κατηγορία των Ανεπίσημων Αθλητών, πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Bombers, που επιβλήθηκαν στον τελικό των Παλαιμάχων Αλμυρού με 45-36, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβαν τα Φιλαράκια μετά το υπέρ τους 61-36 κόντρα στο Cafe Life στον μικρό τελικό.

Να σημειωθεί ότι βραβεύτηκαν οι μπασκετμπολίστες Μπόγδανος, Λάππας, Πολίτης, Τσαβές και Κουβάτας (οι δύο τελευταίοι για τα συνεχόμενα 19 χρόνια παρουσίας τους στο τουρνουά), ενώ τιμήθηκαν επίσης ο παράγοντας του μπάσκετ κ. Κρεμαστάς, ο πρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βόλου κ. Ηλιόπουλος, αλλά και οι Γιάννης Κισκίνης και Μιχάλης Παπαρίζος για την προσφορά τους στον θεσμό.

Οι δευτεραθλητές στους Επίσημους Αθλητές, Τιτάνες
Τα αδέλφια Κέτουλα (Πλάτωνας και Βαλεντίνος) με το Κύπελλο της τρίτης θέσης που κατέκτησε η ομάδα τους Lyberta, μαζί με τον Γιάννη Κισκίνη, που βραβεύτηκε για την προσφορά του στον θεσμό
Πρωταθλητές στους Ανεπίσημους Αθλητές οι Bombers
Δεύτεροι οι παλαίμαχοι του Γ.Σ. Αλμυρού στους Ανεπίσημους Αθλητές
Τρίτη θέση για τα Φιλαράκια

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.