Χειρουργήθηκε ο Φέντερερ, χάνει το Roland Garros

Απών από το εφετινό Roland Garros θα είναι οριστικά κι αμετάκλητα ο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Ελβετός θρύλος του τένις υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατό του και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 4 μήνες. Γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει το δεύτερο κορυφαίο Grand Slam της χρονιάς, που θα διεξαχθεί στο Παρίσι.

Με ανάρτησή του στα social media ο «Βασιλιάς» ενημέρωσε ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι του (Τετάρτη, 19/02) και θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός κορτ.

Σύμφωνα με τον 38χρονο, η επιστροφή του υπολογίζεται στο Halle Open (15/06), λίγο πριν το αγαπημένο του Wimbledon (29/06).

«Το τελευταίο διάστημα είχα ενοχλήσεις στο δεξί μου γόνατο. Ήλπιζα να το ξεπεράσω αλλά μετά από τις εξετάσεις και από κουβέντα που είχα με την ομάδα μου, αποφάσισα να υποβληθώ σε αρθροσκόπηση στην Ελβετία χθες (19/02).

Μετά τη διαδικασία, οι γιατροί μου επιβεβαίωσαν ότι ήταν η καλύτερη λύση και είναι βέβαιοι ότι θα ξεπεραστεί πλήρως το πρόβλημα. Θα απουσιάσω από το Ντουμπάι, το Indian Wells, τη Μπογκοτά, το Μαϊάμι και το Γαλλικό Όπεν. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Ανυπομονώ να επιστρέψω. Θα σας δω ξανά στο γρασίδι», έγραψε ο Φέντερερ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.