Χιώτης: «Κάποιοι προσπαθούν για το κακό του Γ.Σ. Βόλου, αλλά δεν μας αποδυναμώνουν»

Τονίζει ο πρόεδρος του ιστορικότερου συλλόγου

Ανάρτηση με νόημα έκανε στο προσωπικό του προφίλ ο πρόεδρος του Γ.Σ. Βόλου, κ. Αντώνης Χιώτης, που τονίζει ότι ο ιστορικότερος σύλλογος του Βόλου δεν αποδυναμώνεται από λίγους «αχάριστους», όπως τους ονομάζει, ούτε εκφοβίζεται και στέλνει το μήνυμα πως θα όσοι προσπαθούν για το κακό του θα βρει απέναντί του τους αθλητές του και τους γονείς τους.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Χιώτη: «Ο υπεραιωνόβιος Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ δεν είναι αθλητικό “μαγαζάκι”, που τελευταία πολλοί προπονητές για το εύκολο χρήμα ιδρύουν. Ο Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ, ο ιστορικότερος σύλλογος της περιοχής και από τους ιστορικότερους της χώρας, ιδρύθηκε την ίδια χρονιά με την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων, το 1896, από ανθρώπους με όραμα για το αθλητικό και ολυμπιακό ιδεώδες.

Στη μακρόχρονη διαδρομή του άντεξε πολέμους, κακουχίες και πολλές άλλες δυσάρεστες καταστάσεις και πάντα υπήρξε ΝΙΚΗΤΗΣ. Σήμερα εξακολουθεί στο ίδιο πνεύμα, υπηρετώντας αθλητικά ιδεώδη και όχι ατομικά μικροσυμφέροντα, να προσφέρει στη ΝΕΟΛΑΙΑ της περιοχής μας και να την προστατεύει καλλιεργώντας σώμα, πνεύμα και ήθος.

Μερικοί νομίζουν ότι βάζοντας μας τρικλοποδιές ή βρίσκοντας συμμάχους λίγους αχάριστους θα μας αποδυναμώσουν ή θα μας φοβίσουν…

Τους πληροφορούμε ότι εμείς μιλούμε με το έργο μας, την προσφορά μας και έχουμε συμμάχους τους αθλητές μας και τους γονείς του που μας τα έχουν εμπιστευθεί. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ. Όσοι λοιπόν προσπαθείτε για το κακό του Συλλόγου, όλους αυτούς θα βρείτε απέναντί σας…

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.