Χορηγία του Δ. Ιωνά για τους παίδες του Ολυμπιακού Β. στο μπάσκετ

Μετά το παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ παίδων του Ολυμπιακού Βόλου, η τεχνική ηγεσία και ο έφορος της ομάδας  κ. Ευθύμης Χούτας, παρέθεσαν δείπνο στους νεαρούς καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου στο κέντρο “Γοριλάκια” του Γ. Κοψιαλή στην Αγριά. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο γνωστός κτηνίατρος, κ. Δημήτρης Ιωνάς, προσέφερε στην ομάδα αθλητικό υλικό για τους αγώνες και τις προπονήσεις. Ο κ. Ιωνάς τόνισε πως θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα, αρωγός στην προσπάθειά της, ενώ εκ μέρους του παιδικού τμήματος τον ευχαρίστησε ο υπεύθυνος κ. Ευθύμης Χούτας.

Η Διοίκηση και η τεχνική ηγεσία ευχαριστούν θερμά τον κ. Δημήτρη Ιωνά για την προσφορά αθλητικού υλικού στους νεαρούς παίκτες του συλλόγου μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα με καλάθι του Παπαϊωάννου, ο Ολυμπιακός Β. επικράτησε της Αγριάς B.C με 43-45 στο κλειστό γυμναστήριο της Αγριάς για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ.

Δεκάλεπτα: 13-12, 24-24, 35-36, 43-45
Διαιτητές: Σκοτεινιώτη – Κοντοστάθης
Αγριά  (Μυριτζής): Διακόσιας, Αντωνίου, Σιώμος 4, Διαμαντής 7 (1), Βογιατζής 15,  Γεωργάκης, Ζησόπουλος 3 (1), Μουστακλής, Τσιαμπαλής 10, Αγραφιώτης, Ρουσόπουλος 2
Ολυμπιακός Βόλου (Ράμμου-Παπαθανασίου): Μαλαμούλης 1, Ντάτσιος, Δαδάνης, Μουστάκας, Αποστολάκης Ν. 2, Χαβδούλας 15, Παπαϊωάννου 8, Γερογιάννης, Ιωνάς 12, Αποστολάκης, Γκόγκα, Τσόγκας, Μπράμι, Κουτσερής, Ζέρβας, Δαλούκας

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.