Χωρίς άγχος, αλλά με θέληση για καλή εμφάνιση στο Προάστιο ο Θησέας

Απών την Κυριακή ο Φραγκογιάννης που είναι τιμωρημένος

Στο Προάστιο Καρδίτσας θα ταξιδέψει την Κυριακή ο Θησέας Αγριάς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Αθλητικό Όμιλο Σελλάνων, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που “συγκατοικούν” στην 7η θέση, έχοντας αμφότερες 32 βαθμούς. Μαθηματικά υπολείπονται μόλις έναν βαθμό από τη σωτηρία, αλλά η υπόθεση σωτηρίας τους ενδέχεται να τελειώσει σε ένα άλλο γήπεδο, το ΔΑΚ Κατερίνης, την ίδια ώρα, εκεί που ο Αχιλλέας θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, προκειμένου να θέσει σε κίνδυνο Σέλλανα και Θησέα, γεγονός δύσκολο έως απίθανο.

Ως εκ τούτου, ο Θησέας κοιτάζει να χαρεί το ερχόμενο παιχνίδι και με δύναμη και συγκέντρωση για 90 λεπτά να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Εξάλλου, άπαντες στην ομάδα της Αγριάς επιθυμούν καλές εμφανίσεις στα τελευταία δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος, προκειμένου να θυμίσουν σε όλους πως το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο, ήταν αυτό που τους έκαναν να είναι μία από τις φετινές εκπλήξεις του τέταρτου ομίλου της τρίτη τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Όσον αφορά τις απουσίες, πέρα από τα γνωστά προβλήματα με Αγιασιώτη (στρατευμένος), Δημητριάδη και Φουρκιώτη (τραυματίες), εκτός είναι σίγουρα και ο Φραγκογιάννης, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει στο προσεχές παιχνίδι. Παράλληλα, εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Οικονόμου, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού κι η συμμετοχή του στο ματς του Προαστίου θα κριθεί το Σάββατο. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή στις 16:00 και θα τη διευθύνει ο Αγγελούδης με βοηθούς τους Κοτούμπα, Μπουρονίκο του συνδέσμου Λάρισας.

Να τονιστεί, τέλος, πως γίνονται προσπάθειες να το παιχνίδι με τη Στυλίδα στο φινάλε να διεξαχθεί το Σάββατο 13 Απριλίου, έτσι ώστε να δώσει το παρών στην Αγριά περισσότερος κόσμος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.