Χωρίς Αγιασιώτη, Φουρκιώτη και Δημητριάδη ο Θησέας στην Τσαριτσάνη

Δύσκολη αποστολή την Κυριακή για τον Θησέα Αγριάς, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη και το γήπεδο “Γεώργιος Μητσιμπόνας”, στο πλαίσιο της 22ης “στροφής” του πρωταθλήματος του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Πρόκειται για ένα ματς, στο οποίο τίθενται αντιμέτωπες δύο ομάδες, οι οποίες διεκδικούν την παραμονή τους και τα έχουν πάει εξαιρετικά στην προσπάθειά τους, μέχρι στιγμής, με τον Θησέα να έχει συγκεντρώσει 30 βαθμούς και τον Οικονόμο 28, έξι και τέσσερις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αντίστοιχα.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει αρκετά μεγάλη ισορροπία μεταξύ τους, στο συντελεστή τερμάτων, έχοντας δεχτεί κι οι δύο 27 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ το ενεργητικό τους διαφέρει για μόλις ένα τέρμα, με τον Θησέα να έχει πετύχει 24 γκολ και τον Οικονόμο 23. Σε δέκα παιχνίδια, εκτός έδρας, ο Θησέας έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας ικανοποιητική βαθμολογική συγκομιδή, μακριά από την Αγριά. Από την άλλη ο γηπεδούχος Οικονόμος, των επτά νικών, επτά ισοπαλιών κι επτά ηττών σε 21 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, σε δέκα παιχνίδια στην έδρα του, έχει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ τέσσερις αντίπαλοί του έχουν καταφέρει να “αποδράσουν” με την εκτός έδρας νίκη. Η Τσαριτσάνης λοιπόν είναι μία έδρα που οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει αρκετούς πόντους και το ίδιο θα επιδιώξει και ο Θησέας στην προσπάθεια που κάνει να «κλειδώσει» τη σωτηρία.

Στα αγωνιστικά για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη, εκτός πλάνων εκτός του Δημητριάδη, που πριν ένα μήνα περίπου υπέστη ρήξη χιαστών, είναι ο στρατευμένος Αγιασιώτης, ενώ νέο πλήγμα αποτελεί ο τραυματισμός του Φουρκιώτη μεσοβδόμαδα, ο οποίος έσπασε την κλείδα του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε εξετάσεις, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν ολοκληρώθηκε γι’ αυτόν. Η προετοιμασία του Θησέα ολοκληρώνεται το Σάββατο, με την 19μελη αποστολή του να αναχωρεί για την Τσαριτσάνη το πρωί της Κυριακής, ανήμερα της αναμέτρησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.