Χωρίς αργεντίνικη βοήθεια ο Ολυμπιακός Βόλου

Μετά τον Μπρίτος και ο έτερος Αργεντινός του Ολυμπιακού Βόλου Λιονέλ Πότσι τέθηκε νοκ-άουτ, οπότε οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν την Κυριακή χωρίς αργεντίνικη βοήθεια στο Πανθεσσαλικό τον Εθνικό Φιλιππιάδας (15.00, με διαιτητικό τρίο τους Μουτσανά, Τίκα, Κανιούρα από την Καρδίτσα).

Ως γνωστόν ο πρώτος εδώ και ένα μήνα λόγω προβλήματος στον αστράγαλο απέχει από τις αγωνιστικές δραστηριότητες του Ολυμπιακού Βόλου. Ίσως χρειαστεί να κάνει κάποια μικροεπέμβαση, καθώς έχει σπάσει ένα οστεόφυτο στον αστράγαλο και παρόλο που υπολογιζόταν σε ένα 20ημερο να επιστρέψει εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός και είναι σίγουρο ότι θα απουσιάσει και από το ματς στη Νεοκαισάρεια στις 18/12.

Ο δεύτερος έκανε σήμερα Παρασκευή αρθροσκόπηση μετά από κάκωση στο γόνατο και θα επιστρέψει αρχές Ιανουαρίου, απουσιάζοντας και την Κυριακή, αλλά και στο τελευταίο ματς για το 2016 με τον Αχιλλέα. Έτσι, ο μοναδικός ξένος του Ολυμπιακού στην ενδεκάδα θα είναι ο Ντα Κόστα, ενώ σημαντική είναι η επιστροφή του Οικονόμου μετά από τιμωρία.

Οι ερυθρόλευκοι είναι προετοιμασμένοι ότι θα αντιμετωπίζουν μία ομάδα που παίζει πολύ κλειστά, όπως άλλωστε γίνεται με όσους έρχονται στο Πανθεσσαλικό, αλλά ειδικά με τον Εθνικό Φιλιππιάδας αυτό είναι γενικότερα το στυλ παιχνιδιού το. Σ’ αυτό οφείλει το γεγονός ότι είναι για οκτώ αγωνιστικές αήττητος με έξι ισοπαλίες,, εκ των οποίων οι τέσσερις με 0-0, και δύο νίκες.

Δεχόμενη μόλις τρία γκολ αυτό το διάστημα, η ομάδα της Φιλιππιάδας θα στηριχθεί στο αμυντικό της παιχνίδι, επιχειρώντας να δυσκολέψει και τον Ολυμπιακό, για τον οποίον ήρθε η ώρα μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες να επιστρέψει στα τρίποντα, που θα είναι και το πρώτο με τον Τίμο Καβακά στον πάγκο του.

Αυτό που θέλουν οι Βολιώτες είναι να συνδυάσουν το αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη, με μία πειστική εμφάνιση, καθώς στο ματς με τη Νίκη, σε όποια κατάσταση βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος μπορούσαν πολύ καλύτερα και δεν άφησαν εκτός από τους φιλάθλους τους και τους εαυτούς τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.