Χωρίς Ερέρα, Κολέλα και Νικλητσιώτη ο Ολυμπιακός Βόλου

Απόλυτη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο από την άλλη ο Στέφανος Ξηροφώτος και οι συνεργάτες του θέλουν σαφώς περισσότερα από τους παίκτες εντός του αγωνιστικού χώρου, ενόψει και του αυριανού αγώνα στην Κοζάνη με αντίπαλο την τοπική ΑΕ Ποντίων.

Ωστόσο πέρα από τη διαχείριση και την καλή απόδοση με μεγαλύτερη διάρκεια, το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου έχει ν’ αντιμετωπίσει και απουσίες, αφού για μία ακόμη αγωνιστική θα μείνουν εκτός αποστολής οι Αντρές Ερέρα και Γιώργος Νικλητσιώτης λόγω των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν. Ωστόσο στις απουσίες αυτές έρχεται να προστεθεί και αυτή του Φράνκο Κολέλα!

Ο Αργεντίνος έχει μείνει λίγο πίσω στην προετοιμασία μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του και για αγωνιστικούς λόγους, προ και του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τη Βέροια προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής. Οπότε ο Στέφανος Ξηροφώτος θα έχει στη διάθεσή του 21 παίκτες για τον αγώνα με την ΑΕΠ Κοζάνης.

Συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας θα βρεθούν οι Ξενοδόχοφ, Λαδάς, Τζούριτς, Φιλίποβιτς, Αγρόδημος, Βασιλούδης, Βουκελάτος, Γιαννίτσης, Γραικός, Κόλα, Μπέικος, Κατσούκης, Πέλκας, Μπουτζίκος, Παπαδημητρίου, Παπακώστας, Πατρώνης, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσαγκαλίδης και Χολέβας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.