Χωρίς Γεωργίου κοντράρει το πρωτοπόρο Ανατόλια η Νίκη

Με μία σοβαρή απουσία, τον τραυματία Θωμά Γεωργίου, ο οποίος για δεύτερο συνεχόμενο ματς μετά απ’ αυτό στην Ελευθερούπολη στις 23 Δεκεμβρίου θα λείψει, η Νίκη φιλοξενεί την Τετάρτη στις 17.00 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας το πρωτοπόρο Ανατόλια, που έχει μία ήττα από τη ΧΑΝΘ στη μέχρι στιγμής πορεία του στο πρωτάθλημα.

Σίγουρα, ο Γεωργίου είναι το βαρόμετρο της ομάδας και το γεγονός ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα από το ματς με τη Γέφυρα, που σήμανε την πρώτη από τις τρεις συνεχόμενες ήττες της Νίκης, για να ακολουθήσουν αυτές από τη ΧΑΝΘ, όπου έπαιξε λίγο, και από την Ελευθερούπολη, όπου έμεινε εκτός αποστολής, απασχολεί έντονα την τεχνική ηγεσία, η οποία πάντως δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο εκτός από σκληρή δουλειά. Αυτή η δουλειά ελπίζουν άπαντες να βγει στο παρκέ και η ομάδα να διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει αύριο απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα.

Θυμίζουμε ότι το ματς επρόκειτο να διεξαχθεί το προηγούμενο Σάββατο, αλλά τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών αναβλήθηκαν. Αυτά θα διεξαχθούν αύριο στις 17.00 και είναι:

Φάρσαλα-ΧΑΝΘ

Αγρίνιο-Γέφυρα

Φίλιππος Βέροιας-Ίκαροι Σερρών

Μαχητές-Ελευθερούπολη

Νίκη Βόλου-Ανατόλια

Μακεδονικός-Ερμής Λαγκαδά

Φαίακας Κέρκυρας-Προποντίς / Χαλκηδόνα

Στρατώνι-Έσπερος Λαμίας

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.