Χωρίς Γκονζάλες και Ματτέα στην Καλαμάτα η Νίκη Βόλου

Με 20 μέλη ταξιδεύει η αποστολή της Νίκης Βόλου στην Καλαμάτα για την αυριανή αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής με την τοπική ομάδα που είναι και μάλιστα πρωτοπόρος στον Νότιο Όμιλο της Football League, με τις απουσίες των Σέρτζιο Γκονζάλες και Ιγνάσιο Ματτέα να είναι ίσως οι πιο εμφανείς.

Ο Γκονζάλες έως τώρα συμμετείχε κανονικά σε όλους τους αγώνες της Νίκης, ενώ από την άλλη ο Ματτέα έχει απουσιάσει χαρακτηριστικά μην όντας έτοιμος. Οπότε και οι δύο απουσίες καταγράφονται με βάση τα αγωνιστικά πλάνα του Στάικου Βεργέτη.

Η 20μελής αποστολή που ταξιδεύει, αυτήν την ώρα, για την Καλαμάτα, ενόψει της αναμέτρησης με την τοπική ομάδα, το μεσημέρι του Σαββάτου (17/4, 12:00), στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου της Football League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Περιστερίδης, Καραγκιόζης, Αλιατίδης, Μπαλάφας, Αργύρης, Τσιμπούκας, Πολίμος, Θεοδωρόπουλος, Πέτσης, Καλουτσικίδης, Μπιτσάκος, Μπόσιο, Μέτσε, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία, Σαλαμούρας, Κρουθ, Τζοβάρας, Τσιώλης, Ροχάνο.

Εκτός έχουν μείνει οι Πετράκης, Μαυροζούμης, Σέρτζιο Γκονζάλες, Ζιάκας,  Ματτέα, Κοπιτσής και Κωστίκος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.